ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ήταν “εκτός γραμμής” ο Γιώργος Τσίπρας – Πληρωνόταν ενώ δεν ήταν διευθυντής της ΚΟ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ήταν “εκτός γραμμής” ο Γιώργος Τσίπρας – Πληρωνόταν ενώ δεν ήταν διευθυντής της ΚΟ»

«Ο Γιώργος Τσίπρας είχε έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως διευθυντής της ΚΟ παρόλο που είχε πάψει να βρίσκεται στη θέση αυτή εδώ και τρεις μήνες. Ο ίδιος είχε ζητήσει να συνεχίσει να πληρώνεται για έναν επιπλέον μήνα, μετά την αντικατάστασή  του και την υποβολή υποψηφιότητας για στην ευρωβουλή, ώστε να διατηρήσει την ασφαλιστική κάλυψη κι έμεινε τελικά έμμισθος για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ότι είχε ζητήσει» λένε υψηλόβαθμες πηγές της Κουμουνδούρου μετά τη δήλωση του πρώην βουλευτή, όπου ουσιαστικά καταγγέλλει εκδικητική απόλυση επειδή υποστήριξε σε ραδιοφωνική συνέντευξη «την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου».

«Όλα όσα ο ίδιος υποστήριξε ότι δήθεν αποτέλεσαν την αιτία της διακοπής της σύμβασης του, είναι τουλάχιστον προσχηματικά καθώς δεν ήταν “εκτός γραμμής” όσων ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, είχε ανακοινώσει στην συνεδρίαση της ΚΟ, την προηγούμενη εβδομάδα» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Εκδικητική απόλυση καταγγέλλει ο Γιώργος Τσίπρας – Τι απαντούν στο documentonews από την Κουμουνδούρου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter