ΣΥΡΙΖΑ: Αυστηρό μήνυμα Επιτροπής Δεοντολογίας – «Κυρώσεις σε όσους βγαίνουν στα ΜΜΕ και κάνουν κακό στο κόμμα»

Με απόφασή της, η οποία μοιράστηκε στην κλειστή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα μέλη του κόμματος να δείξουν σύνεση, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

«H Επιτροπή Δεοντολογίας δεν θα παρακολουθεί ως θεατής τα στελέχη που βγαίνουν στις τηλεοράσεις ή άλλα ΜΜΕ ή/και γράφουν στα social media να αντιπαρατίθενται αντί να στηρίζουν το κόμμα μας. Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει τη βούληση και μπορεί σύμφωνα με το καταστατικό να επιβάλει κυρώσεις στον/στην οποιοδήποτε λειτουργεί αντικαταστατικά, αντιδεοντολογικά και αντικομματικά» αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Επίσης τονίζεται πως στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα «ύβρεις, χτυπήματα κάτω από τη μέση, χυδαίοι διαξιφισμοί και συκοφαντίες που δεν συνάδουν με το ήθος της αριστεράς, δεν θα γίνουν αποδεκτές».

Επίσης, τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας τονίζουν ότι μέχρι στιγμής δεν ρωτήθηκαν για την εφαρμογή του καταστατικού, και τονίζουν πως στο μέλλον «μπορούν να συμβάλλουν στο έργο της Κεντρικής Επιτροπής, διατυπώνοντας την άποψή της».

Διαβάστε επίσης

Δικαιοσύνη από τη Νιγηρία

Αποκάλυψη – Αυτή την Κυριακή στο Documento: Πάρτι 450.000.000 ευρώ για το κύκλωμα των σκόιλ ελικίκου

Ζαχαριάδης: «Συκοφαντικό το δημοσίευμα που εμφανίζει χρήματα σε προσωπικό μου λογαριασμό» (Video)

«Συγγνώμη» και παραίτηση από Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας» – Δεν την έκανε αποδεκτή ο Παππάς

Βηρυτός: Aνάφλεξη στη Μέση Ανατολή, μετά τη δολοφονία 10 διοικητών της Χεζμπολάχ από το Ισραήλ – Στους 14 οι νεκροί (Photos – Videos)