ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασισμένη να κρατήσει την έδρα η Ζωρζέτα Λάλη – Καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές

ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασισμένη να κρατήσει την έδρα η Ζωρζέτα Λάλη – Καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές

Επιμένει η Ζωρζέτα Λάλη πως δεν πρόκειται να παραμερίσει προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να πάρει τη θέση του Όθωνα Ηλιόπουλου στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι η νοµικός βρίσκεται μία θέση πάνω από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη λίστα των επιλαχόντων. Η ίδια ανήκει πλέον στη Νέα Αριστερά και τον χειμώνα αποκάλυψε ότι µίλησε τηλεφωνικά μαζί του και του γνωστοποίησε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, θέση που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ αρχικά θεωρούσαν πως η κα Λάλη θα έκανε πίσω λόγω του χαμηλού ποσοστού της Νέας Αριστεράς στις ευρωεκλογές, αφού πίστευαν πως το κόμμα δεν θα είχε την ηθική νομιμοποίηση να κρατήσει την έδρα…

Επίσης, η ίδια αναδημοσιεύει ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από ανάρτηση της Αυγής στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι απειλείται, αφού ο συντάκτης του είναι κυνηγός, …«άρα οπλοφορεί».

Ολόκληρη η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη στο Dnews:

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.

Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν»

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για πισίνα Κασσελάκη: «Δεν εντοπίστηκε αρχαιολογική παρανομία – Ας κάνουν έλεγχο και στο σπίτι της κας Παναγιωταρέα»

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον κυβέρνησης: «Με τοξικότητα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση για τις πυρκαγιές»

Κύρτσος κατά Μητσοτάκη: Ξεκινά ένα εικοσαήμερο εντατικής προπαγάνδας – Ο κόσμος τον πήρε είδηση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter