Φαραντούρης στο Documento για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος»

Φαραντούρης στο Documento για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία αφήνει ο ευρωβουλευτής

Αναμφισβήτητα η βόμβα των τελευταίων ωρών έπεσε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καθηγητή, Νικόλα Φαραντούρη, πρώην στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε χθεσινό βίντεο που ανήρτησε από τις Πρέσπες μίλησε για «αντεπίθεση και εξωστρέφεια, αξιοπρέπεια και ελπίδα» δηλώνοντας παρών και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.

Μιλώντας στο documentonews.gr για τη σημασία της κίνησης αυτής, δήλωσε ότι στόχος του ήταν να αφυπνίσει «για ένα σπιράλ φθοράς, εσωστρέφειας και απαξίωσης που δυστυχώς συνεχίζεται κάθε μέρα επισκιαζοντας την πολιτική ουσία των θέσεών μας».

«Δεν μπορώ να παραμένω αμέτοχος σε τούτη τη φθορά… Οι χιλιάδες των συμπολιτών μας που με τίμησαν και με τους οποίους συνομιλώ καθημερινά, θέλουν πρωτοβουλίες απ’ όλους μας. Δεν ανήκω σε καμία ομάδα, ούτε υποστηρίζομαι από κάποια ομάδα. Υπήρξα πάντοτε θεσμικός και οι θέσεις μου εκφράζονται πάντοτε στο προσκήνιο, δημόσια και με ειλικρινή αγωνία για το αύριο του κόμματος και της χώρας» ανέφερε κατά λέξη αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σε σημερινές εμφανίσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Νικόλας Φαραντούρης υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως «αυτό το καθοδικό σπιράλ φθοράς είναι θλιβερό, αλλά και αναστρέψιμο και θα πρέπει να σταματήσει. Το μήνυμα των Πρεσπών είναι μια κραυγή αγωνίας. Όχι προσωπική δική μου. Όλων μας».

Διαβάστε επίσης

Λονδίνο: Πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών – Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής (Photos – Videos)

«Η Ελλάδα αφήνει τους πάντες να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη» – Το Politico «καίει» Μητσοτάκη για Τέμπη, Πύλο, υποκλοπές

Απρόοπτο on air: Χόρευε κρατώντας μπίρα στο χέρι δίπλα σε ρεπόρτερ στο Σύνταγμα (Video)

«Ο,τι χρειαστεί να γίνει θα γίνει» – Ο Παύλος Πολάκης εξηγεί στο Documento τη στάση και τις επόμενες κινήσεις του

Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – «Να προχωρήσει σε όλες τις διώξεις» (Video)

Μάχη με τις φλόγες για 5η ημέρα στο Παγγαίο – Στάχτη πάνω από 12.000 στρέμματα (Photos)

Διάλογος Documento για την Κεντροαριστερά – Διώτη: Μάσκα δεν έχω να γυρνώ στην «Κεντροαριστερά» ετούτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter