ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγει η συζήτηση για να θεσπιστούν κανόνες στην προεκλογική περίοδο – Οι υπογραφές και ο ένας υποψήφιος των «87»

ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγει η συζήτηση για να θεσπιστούν κανόνες στην προεκλογική περίοδο – Οι υπογραφές και ο ένας υποψήφιος των «87»

Μία ακόμη σύσκεψη πραγματοποίησε χθες το άτυπο συντονιστικό της ομάδας των «87» του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, δεν πάρθηκε καμία οριστική απόφαση, όμως προκρίνεται η ιδέα να στηριχθεί ένας υποψήφιος για την ηγεσία. Αν και δεν αποφασίστηκε το ποιος θα είναι αυτός, εκφράστηκε η άποψη, πως δεν θα ήταν καλό να γίνει μια εκλογική διαδικασία με πολλούς υποψήφιους.

Το Documento της Κυριακής είχε αποκαλύψει τις σκέψεις που υπάρχουν ώστε να μπουν κάποια κριτήρια στους εν δυνάμει υποψήφιους, όπως για παράδειγμα να έχουν συγκεντρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό υπογραφών στήριξης από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Διαβάστε σχετικά: «Να µαζέψουν υπογραφές…»

Στη χθεσινή σύσκεψη μπορεί κάποιοι να εκφράστηκαν έντονα κατά του Στέφανου Κασσελάκη, όμως φαίνεται ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια παραπομπής στην Επιτροπή Δεοντολογίας. «Επειδή ειπώθηκε από κάποιους δημόσια, δεν σημαίνει ότι έχουμε πάρει κάποια τέτοια απόφαση» μας είπε στέλεχος πρώτης γραμμής.

Πάντως και στη σημερινή Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου αναμένεται να συζητηθεί η ανάγκη να μπεί ένα πλαίσιο κανόνων στην προεκλογική περίοδο, ώστε να είναι προαπαιτούμενο από τους υποψήφιους ο σεβασμός στα Όργανα, στις κομματικές συλλογικές αποφάσεις, αλλά και στους άλλους υποψηφίους.

Διαβάστε επίσης:

Ανίκανη ή απρόθυμη η ΕΛΑΣ απέναντι στην Greek Μafia

Η Δώρα Χρυσικού στο Documento: «Δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό»

Μαθήματα υποκριτικής

ΕΟΠΥΥ: «Όσο μπορείς πρόσεχε, της πήγε κλήση στη ΓΑΔΑ» – Όλοι οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος (Video)

Καιρός: Καταιγίδες, κεραυνοί και ριπές ανέμου – Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο» (LIVE)

Αποκλεισμός του RT και άλλων ρωσικών ΜΜΕ από Facebook και Instagram – Η απόφαση της Meta

«Να µαζέψουν υπογραφές…»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter