ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του Συνεδρίου προτείνει η Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του Συνεδρίου προτείνει η Πολιτική Γραμματεία

Tην αλλαγή ημερομηνίας της διεξαγωγής του Συνεδρίου στις 8 – 10 Νοεμβρίου εξαιτίας τεχνικών ζητημάτων, εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην Κεντρική Ε[πιτροπή, μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως. Η εκλογή συνέδρων προτείνεται επίσης να μετατεθεί για τις 2 – 3 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, Σύμφωνα με πληροφορίες στην Έκτακτη Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας υπήρξε ενημέρωση των μελών της πολιτικής γραμματείας και απόφαση της, πριν την συνεδρίαση της ΚΕ για θέμα οργανωτικό που αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου.

Η εισήγηση προς το όργανο (ΚΕ) είναι να παραμείνουν ως έχουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) και να μετακινηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου στις 8-11/11.

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών θα είναι σε αυτό το πλαίσιο στις 25/10 και η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2-3/11.

Η συνεδρίαση της ΚΕ θα ξεκινήσει στις 12:00 στο Ξενοδοχείο Wyndham στο Μεταξουργείο.

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter