Συρία: Τέσσερις νεκροί από ισραηλινό πλήγμα σε κτίριο στη Δαμασκό (Video)

Συρία: Τέσσερις νεκροί από ισραηλινό πλήγμα σε κτίριο στη Δαμασκό (Video)
Πηγή: Χ

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από το ισραηλινό πλήγμα σε ένα κτίριο, στα προάστια της Δαμασκού, όπου «συχνάζουν μέλη των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν και της λιβανέζικης Χεζμπολάχ», ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το επίσημο συριακό πρακτορείο SANA, στόχος της ισραηλινής επίθεσης ήταν μια πολυκατοικία στη συνοικία Μαζέ. Στην περιοχή αυτή υπάρχουν πολλές πρεσβείες και τα γραφεία του ΟΗΕ στη Συρία.

Η συριακή τηλεόραση έκανε λόγο για «τραυματίες», μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά.

Η συνοικία αυτή είναι πυκνοκατοικημένη και ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου καταμέτρησε 20 κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Φωτογραφίες δείχνουν πυκνό καπνό να υψώνεται γύρω από ένα πολυώροφο κτίριο, τα φώτα του οποίου είναι αναμμένα.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, εκτός από το κτίριο, στόχος ήταν και ένα όχημα, σταθμευμένο απ’ έξω.

Την περασμένη Τετάρτη από άλλο πλήγμα στην ίδια συνοικία σκοτώθηκαν πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ήταν και ο γαμπρός του Χασάν Νασράλα, του ηγέτη της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκε στη Βηρυτό στις 27 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Στο έλεος του τυφώνα «Μίλτον»: «Ζήτημα ζωής και θανάτου» – Δραματικές εκκλήσεις για εκκενώσεις στη Φλόριντα (Photos-Videos)

Νετανιάχου: «Εξοντώσαμε όλους τους πιθανούς διαδόχους του Νασράλα» (Video)

Εφιαλτική πρόβλεψη για Γάζα: Σύννεφα σκόνης από αμίαντο απειλούν με καρκίνο τους Παλαιστίνιους

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter