Σύντροφος Αλέξανδρου Γιωτόπουλου στο documentonews.gr: «Έισήλθε εκτάκτως στο νοσοκομείο Σωτηρία με σοβαρό πρόβλημα υγείας» 

Με πνευμονική εμβολή νοσηλεύεται, από τις 7 Σεπτεμβρίου, στο νοσοκομείο Σωτηρία, υπό αυστηρή φρούρηση, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.

Ο πρώτος  άνθρωπος που ενημερώθηκε για την σοβαρή  κατάσταση της υγείας του που επέβαλε εισαγωγή στο νοσοκομείο, είναι η σύντροφος του Μαιτέ Πεινό.

Πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος φανερά καταβεβλημένος  είχε μεταφερθεί τουλάχιστον δύο φορές  στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Η κατάσταση του κρίνεται πλέον σχετικά καλύτερη και το πρόβλημα της υγείας του αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή.

Η σύντροφος του μπορεί να τον επισκέπτεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα, και μόλις για δέκα λεπτά της ώρας.

Εκείνο που εύλογα τόνιζε στο documentonews.gr το περιβάλλον του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου είναι το γεγονός ότι οι ακατάλληλες συνθήκες της φυλακής, σε συνδυασμό και με την ηλικία του επιβαρύνουν την κατάσταση της υγείας του.

Nα σημειώσουμε ότι, όπως και ο ίδιος έχει τονίσει κατ’ επανάληψη με αποκλειστικές του δηλώσεις στο documentonews.gr  το αποκαλούμενο κράτος δικαίου της χώρας μας δεν τον αποφυλακίζει με όρους, όπως δικαιούται, τιμωρώντας τον εδώ και δυόμισι χρόνια με επιπλέον έκτιση ποινής, γιατί κρίνει ότι ένας κρατούμενος που διέπρεψε όντας έγκλειστος σε ακαδημαϊκό επίπεδο και δεν έχει υποπέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα δεν έχει πραγματικά καλή διαγωγή αλλά …κατ’ επίφαση.

Διαβάστε επίσης

Λίβανος: Ποιος ήταν ο Ιμπραήμ Κουμπάισι που σκοτώθηκε σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Ο ρόλος του στη Χεζμπολάχ

Εφιάλτης δίχως τέλος και στον Λίβανο: «Τριπλή τραγωδία» – Στους 500.000 οι εκτοπισμένοι – Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί