Συντάξεις Νοεμβρίου 2024: Τι αλλάζει με τις πληρωμές – Οι δύο ημερομηνίες

Συντάξεις Νοεμβρίου 2024: Τι αλλάζει με τις πληρωμές – Οι δύο ημερομηνίες

Σε δύο δόσεις θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου 2024. Αιτία η αργία της 28ης Οκτωβρίου, η οποία «σπάει» τις πληρωμές σε δύο ημερομηνίες.

Συντάξεις Νοεμβρίου 2024: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου για τους μη μισθωτούς: τα τέως ταμεία ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ αλλά και οι επικουρικές συντάξεις. Σημειώνεται ότι τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, δηλαδή την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, την ίδια ημερομηνία θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις όσων έχουν συνταξιοδοτηθεί μετά το 2017. 

Η δεύτερη δόση των πληρωμών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, με τα χρήματα να μπαίνουν στους λογαριασμούς το μεσημέρι της Τρίτης 29 του μηνός. Πρόκειται για τις συντάξεις των μισθωτών από τα τέως ταμεία ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, τραπεζών, ΤΣΕΑΠΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, αλλά και τις επικουρικές συντάξεις των Δημοσίων Υπαλλήλων και των συνταξιούχων του ΝΑΤ.

Η ανακοίνωση

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).

– Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Συνεπώς οι συντάξεις στα ΑΤΜ θα αρχίσουν να φαίνομαι από το απόγευμα τις 24ης και 29ης Οκτωβρίου αντίστοιχα, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις πληρωμές του δημοσίου ανεξαιρέτως.

Διαβάστε επίσης

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιες παροχές σε χρήμα και επιδόματα πληρώνονται αυτή την εβδομάδα

Ρύθμιση χρεών: Αρχίζουν οι αιτήσεις προς δήμους, περιφέρειες και ΔΕΥΑ σε έως 60 δόσεις

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter