Συνεχόμενες και εξαντλητικές βάρδιες καταγγέλουν οι εποχικοί πυροσβέστες – Θύμα τροχαίου συνάδελφός τους πριν αναλάβει υπηρεσία

Συνεχόμενες και εξαντλητικές βάρδιες καταγγέλουν οι εποχικοί πυροσβέστες – Θύμα τροχαίου συνάδελφός τους πριν αναλάβει υπηρεσία

Την ζωή του σε τροχαίο έχασε ο εποχικός πυροσβέστης Ανδρέας Ανδρεάδης στον λιμένα της Θάσου, όπως μετέδωσε ο τοπικός ιστότοπος kavalanews.gr.

Ο πυροσβέστης πέθανε σε ηλικία 50 ετών με τους εποχικούς πυροσβέστες να θρηνούν έναν ακόμα συνάδελφό τους και να προχωρούν σε δριμύτατη καταγγελία μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως οι συνεχόμενες και εξαντλητικές βάρδιες του νέου δόγματος Κικίλια σε συνδυασμό με την υποστελέχωση της πυροσβεστικής εξωθούν τους πυροσβέστες στα όριά τους με ένα τραγικά αποτελέσματα, όπως το τροχαίο του Θέμη Ανδρεάδη.

Παράλληλα επισημαίνουν πως «υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία» για την υπερκόπωση που οδήγησε στο τροχαίο, ενώ αφήνουν και σαφέστατες υπόνοιες προς διοικητές του Πυροσβεστικού Σώματος που «θεωρούν πως το Πυροσβεστικό Σώμα είναι τσιφλίκι τους, κάποιοι νομίζουν πως μπορούν να είναι διοικητές και ταυτόχρονα ιδιοκτήτες κρεπερι, κάνοντας διανομή τρόφιμα για το μαγαζί τους με υπηρεσιακα αυτοκίνητα».

Ολόκληρη η ανάρτηση-καταγγελία των Εποχικών Πυροσβεστών:

«Η συλλογική σύμβαση εργασίας των Εποχικών Πυροσβεστών είναι ξεκάθαρη. Ανάμεσα σε δύο υπηρεσίες θα πρέπει να μεσολαβεί 12 ώρες ανάπαυση.

Ο συνάδελφος μας στην Θάσο που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, ήταν ορισμένος 34 ώρες υπηρεσία με 2,5 ώρες ανάπαυση στο σύνολο των ωρών αυτών. ( ανάπαυση δόθηκε μετά από 24 ώρες 07:30 με 10:00 το πρωί όπου ανέλαβε και πάλι υπηρεσία).

Για όλα αυτά εννοείται πως υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία. Ο θάνατος του συναδέλφου βαραίνει τη διοίκηση του Π.Κ ΘΑΣΟΥ καθώς υπάρχει σωρεία παραβάσεων ωραρίων. Πλέον έχουν ανοίξει τα στόματα και μαθαίνουμε τα μύρια όσα για όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο κλιμάκιο.

Κάποιοι θεωρούν πως το Πυροσβεστικό Σώμα είναι τσιφλίκι τους, κάποιοι νομίζουν πως μπορούν να είναι διοικητές και ταυτόχρονα ιδιοκτήτες κρεπερι, κάνοντας διανομή τρόφιμα για το μαγαζί τους με υπηρεσιακα αυτοκίνητα.

Κάποιοι θα χάσετε τον ύπνο σας…

Πλέον αναμένουμε την αντίδραση του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών το οποίο απ’ όσο ενημερωνόμαστε έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες για την υπόθεση.

Υγ: Να χαίρεστε το Νέο Δόγμα σας άπαντες».

Διαβάστε επίσης

«Τι απέγινε η ανθρωπιά μας;» – Αξιωματούχος του ΟΗΕ μιλά για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα

Κάμαλα Χάρις για επιθέσεις Τραμπ: «Τα ίδια και τα ίδια» – Τι είπε για το Ισραήλ και την οικονομία (Videos)

Επί ξυρού ακμής η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ: Σε διαρκή εγρήγορση οι «87» – Τι σκέφτονται Φάμελλος και Πολάκης

Καιρός: Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες την Παρασκευή – Πού αναμένονται ισχυρά φαινόμενα (LIVE)

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Ευρώπη: Οι πιθανοί αντίπαλοι σε Europa και Conference League

ΕΣΥ: Κίνητρα κατόπιν εορτής για νησιά και ακριτικές περιοχές

Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση

Μπόµπα, Zorba και moussaka

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter