Συνελήφθη ο Σεμέδο για ξυλοδαρμό κοπέλας

Σε νέα υπόθεση κακοποίησης φέρεται να εμπλέκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.
Τραυματισμένη στην κλείδα και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος, η 28χρονη γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση και στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα να κινηθεί η διαδικασία για προσαγωγή του Σεμέδο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα ανασκεύασε την αρχική κατάθεσή της, αλλά ο 28χρονος αθλητής είχε ήδη συλληφθεί, για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και να του απαγγελθούν κατηγορίες.
“Παρακαλώ, όχι άλλα ψέματα”, έγραψε ο ίδιος (στα αγγλικά) σε ανάρτησή του στο Instagram.
Στα τέλη Αυγούστου του 2021, ο Πορτογάλος αμυντικός είχε απασχολήσει ξανά τις ελληνικές Αρχές, καθώς είχε γίνει καταγγελία εις βάρος του από ανήλικη για βιασμό. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι η σεξουαλική επαφή με τη 17χρονη κοπέλα έγινε κοινή συναινέσει και δήλωσε αθώος, ενώ η κατάθεση της τελευταίας κρίθηκε αντιφατική.