Συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ: Ες αύριον τα σπουδαία

Ολοκληρώθηκε μετά από τρεις περίπου ώρες η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος να μπουν, τουλάχιστον σήμερα, στα βαθιά νερά της συζήτησης για το «άνοιγμα» του κόμματος.

Επί της ουσίας τα μέλη της Π.Γ. συζήτησαν οργανωτικά θέματα όπως οι τομείς ευθύνης και εργασίας που έχουν ανατεθεί προκειμένου να παρακολουθείται καλύτερα το κυβερνητικό έργο, να ασκείται η ανάλογη κριτική και να προτείνονται λύσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η καλύτερη οργάνωση του Κοινοβουλευτικού έργου και η διασύνεδαση του κόμματος με τους βουλευτές με δεδομένο ότι μεγάλο μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης θα επικεντρωθεί το προσεχές διάστημα στη Βουλή και τέλος η υποχρέωση των βουλευτών, κυρίως της επαρχίας, να δίνουν τον έναν από τους δύο συνεργάτες που δικαιούνται στο κόμμα. Ειδικότερα αποφασίστηκε το θέμα να αντιμετωπιστεί με κατανόηση προκειμένου ο ένας συνεργάτης που θα είναι στην Αθήνα και στο κόμμα να συνδράμει και στο έργο του Βουλευτή.

Η συνεδρίαση της Π.Γ. θα συνεχιστεί αύριο στις 12:00 όπου και αναμένεται να εισέλθει στα «βαθιά» νερά του επικείμενου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος και να συζητηθεί το θέμα του «ανοίγματος» του κόμματος στην κοινωνία και της εγγραφής νέων μελών.   

Ετικέτες