Συνεδρίασαν ξανά οι 87 του ΣΥΡΙΖΑ: Κόκκινη γραμμή η διαγραφή Σπίρτζη – Ζητούν άμεση λύση για τους εργαζόμενους

Συνεδρίασαν ξανά οι 87 του ΣΥΡΙΖΑ: Κόκκινη γραμμή η διαγραφή Σπίρτζη – Ζητούν άμεση λύση για τους εργαζόμενους

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθούμε οποιαδήποτε μεθόδευση για τη διαγραφή Σπίρτζη» και «πρέπει άμεσα να δοθεί λύση για τις μισθοδοσίες των εργαζομενων σε Αυγή και Κόκκινο».

Αυτές είναι οι δύο αποφάσεις που παρθήκαν στη χθεσινοβραδινή (Τετάρτη) συνεδρίαση των 87 του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως φαίνεται, για την εσωκομματική αντιπολίτευση αποτελεί κόκκινη γραμμή μια ενδεχόμενη διαγραφή του πρώην υπουργού, καθώς όπως συμφώνησαν και στη συνεδρίαση της Δευτέρας «δεν νοείται διαγραφή μέλους επειδή εξέφρασε την άποψή του».

Επίσης, φαίνεται ότι τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ των εργαζόμενων, οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και το επίδομα αδείας.

Όπως αποκάλυψε το documentonews.gr, η συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί μετά και τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον Χρήστο Σπίρτζη θα είναι ίσως η κρισιμότερη.

Εκεί αναμένεται να καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό η θέση που θα κρατήσουν στην Κεντρική Επιτροπή του Σεπτέμβρη, με τα ενδεχόμενα πρότασης μομφής κατά Κασσελάκη, αποχωρήσεων και απουσίας από το Καταστατικό Συνέδριο να είναι στο τραπέζι.

Διαβάστε αναλυτικά: Τέλος Αυγούστου κρίνεται η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ – Η συνεδρίαση των «87» και το ενδεχόμενο μομφής σε Κασσελάκη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter