Συναυλία Ρουβά στη Μεταμόρφωση με 50.000 ευρώ για δύο ώρες – Πόσα είχε πληρώσει ο Μπακογιάννης για… 20 λεπτά

Μια ενδιαφέρουσα… τιμολογιακή πολιτική προκύπτει από την πρόσφατη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα στη Διαύγεια, ο Δήμος Μεταμόρφωσης πλήρωσε 51.551 ευρώ για συναυλία του Σάκη Ρουβά που έγινε στις 6 Αυγούστου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΣΩΤΗΡΕΙΑ 2024».

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου η συναυλία στέφθηκε με επιτυχία καθώς προσήλθαν χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο.

Συναυλία Ρουβά Μεταμόρφωση by Website Documento on Scribd

Όμως η είδηση της πραγματοποίησης συναυλίας του Σάκη Ρουβά στη Μεταμόρφωση, δημιουργεί εύλογες… συνδέσεις και μια ακόμη σχετικά πρόσφατη συναυλία του ίδιου καλλιτέχνη.

Ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς του 2022, όταν η συναυλία του Σάκη Ρουβά στον Λυκαβητό υπό την «αιγίδα» του τότε δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, κοστολογήθηκε με το αστρονομικό ποσό των 200.000 ευρώ και μάλιστα με διάρκεια μόλις 20 λεπτών.

Λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό μάλιστα η συναυλία είχε γίνει χωρίς κόσμο, μόνο για τα «μάτια» της τηλεόρασης.

Τα έξοδα του δήμου Αθηναίων είχαν προκαλέσει σάλο και έντονες αντιδράσεις από τους δημότες της Αθήνας για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Ο τότε δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο για την εκδήλωση, η οποία έφερε την οργή των πολιτών στα social media από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσή της.

Διαφορετικοί δήμοι, διαφορετικές τιμολογιακές πολιτικές…

Διαβάστε επίσης

Politico: Η Ελλάδα αφήνει ανεξέλεγκτες τις υπηρεσίες κατασκοπείας για τις παραβιάσεις του Predator

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Με το βλέμμα στη ΔΕΘ και στις δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου – Ο πήχης του 30%

Πάλη: Σάρωσε με 11-0 ο Κουρουγκλίεφ – Πέρασε στα προημιτελικά (Video)

Συνεδρίασαν ξανά οι 87 του ΣΥΡΙΖΑ: Κόκκινη γραμμή η διαγραφή Σπίρτζη – Ζητούν άμεση λύση για τους εργαζόμενους

Ετικέτες