Συναυλία για τα Τέμπη: Δικηγόρος Νίκου Πλακιά – «Έχουμε κάνει αίτημα στο ΥΠΠΟ για την ανάκληση της άδειας με αντίτιμο» (Video)

Συναυλία για τα Τέμπη: Δικηγόρος Νίκου Πλακιά – «Έχουμε κάνει αίτημα στο ΥΠΠΟ για την ανάκληση της άδειας με αντίτιμο» (Video)

Ο Λεωνίδας Κούμπουρας, δικηγόρος του Νίκου Πλακιά, του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών, κατέθεσε αίτημα στο υπουργείο Πολιτισμού ώστε να μην δοθεί άδεια διεξαγωγής της συναυλίας για τα Τέμπη με αντίτιμο.

Μάλιστα, δήλωσε πως ο πελάτης του δεν έχει καμία αντίρρηση να πραγματοποιηθεί η συναυλία, χωρίς όμως εισιτήριο.

«Καταθέσαμε αίτημα ώστε να μεταρρυθμιστεί αυτή η απόφαση, να μην δοθεί άδεια διεξαγωγής της συναυλίας με αντίτιμο. Να δοθεί άδεια για τη συναυλία, αλλά χωρίς αντίτιμο. Όπως οι καλλιτέχνες θέλουν να συνεισφέρουν αφιλοκερδώς, έτσι λοιπόν και οι θεατές θα μπορούσαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς για να τιμήσουν τη μνήμη των παιδιών. Αποκλειστικά, όχι όμως για κρυμμένους σκοπούς τους οποίους αναγκάζεται η κ. Καρυστιανού να αποκαλύψει κατόπιν παρέμβασης του κ. Πλακιά. Αναγκάστηκε ο κ. Πλακιάς να κάνει μια παρέμβαση και στη συνέχεια διευκρίνησε η κ. Καρυστιανού. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα», είπε ο δικηγόρος του Νίκου Πλακιά, μιλώντας στο OPEN.

Δείτε επίσης: Πλακιάς: Εξώδικα στους καλλιτέχνες και ασφαλιστικά μέτρα εάν γίνει η συναυλία για τα Τέμπη – «Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει ονομαστικά» (Video)

Νωρίτερα, ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να στείλει εξώδικα στους καλλιτέχνες εάν πραγματοποιηθεί η συναυλία και να κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Διαβάστε επίσης

«Persona non grata» για το Ισραήλ ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ – Του απαγορεύει την είσοδο στη χώρα

Έλληνας νεκρός από την επίθεση ενόπλων στο Τελ Αβίβ – Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Πυριτιδαποθήκη η Μέση Ανατολή: «Πιθανή η στόχευση πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν» – Έντονη κινητικότητα στον Λίβανο

Καρυστιανού για Τέμπη: Ολοφάνερη προσπάθεια χειραγώγησης του Ευρωκοινοβουλίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Video)

Αμαρτωλές συμβάσεις με κονδύλια της ΕΕ που… γλίστρησαν στο χιόνι – Εισαγγελική έρευνα για το «γαλάζιο» πάρτι αναθέσεων

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί Χατζηδάκη στη Βουλή για τις τραπεζικές αυθαιρεσίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter