Συνάντηση Αγγελόπουλων με Μητσοτάκη για το ΣΕΦ

Συνάντηση Αγγελόπουλων με Μητσοτάκη για το ΣΕΦ

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό είχαν οι αδελφοί Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με θέμα την εκμετάλλευση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τον Ολυμπιακό. Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μίλησαν για την πιθανότητα πολυετούς παραχώρησης του ΣΕΦ στην ομάδα του Πειραιά, στα πρότυπα της ανάλογης πλουσιοπάροχης συμφωνίας που συνήψε η Πολιτεία με τον Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναφέρθηκαν στο φλέγον θέμα δύο φορές μέσα στο καλοκαίρι: τόσο στην επίσημη παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, όσο και στην παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι σχετικές συζητήσεις κρατούν πάνω από τρία χρόνια χωρίς να έχει υπάρξει εξέλιξη.

Δεν διέρρευσαν λεπτομέρειες από τη σημερινή διαβούλευση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής.

Διαβάστε επίσης

«Άδειο» το Αλεξάνδρειο στο φιλικό του Άρη με την ισραηλινή Χάποελ – «Όχι στον αθλητισμό που ξεπλένει γενοκτονίες», λένε οι οπαδοί

Ντέγιαν Λόβρεν: Φινάλε στις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ – Πώς έκλεισε το deal στο… 90′ της προθεσμίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter