Συναγερμός για ύποπτο όχημα στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ – Ακυρώθηκαν πτήσεις

Συναγερμός για ύποπτο όχημα στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ – Ακυρώθηκαν πτήσεις

Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ εκκενώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ενώ όλες οι πτήσεις ανεστάλησαν μετά από αναφορά για ύποπτο όχημα.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αεροδρόμιο ανέφερε ότι η αστυνομία «βρίσκεται στο σημείο και ασχολείται με το περιστατικό. Οι λειτουργίες του αεροδρομίου έχουν προς το παρόν ανασταλεί. Συνιστάται στους επιβάτες να ΜΗΝ προσέλθουν στο αεροδρόμιο αυτή τη στιγμή» τονίζουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το skynews, ορισμένοι σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση της σελίδας του αεροδρομίου στο Χ, ότι οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους είχαν εγκλωβιστεί στα καθηλωμένα αεροπλάνα, ενώ ένα άτομο περιέγραψε την περιοχή έξω από το αεροδρόμιο ως «χάος».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας των West Midlands δήλωσε: «Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ εκκενώνεται επί του παρόντος μετά από αναφορά για ύποπτο όχημα. Πρόκειται για προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού».

Παράλληλα, καλούν τους επιβάτες οι οποίοι έχουν πτήσεις την Τετάρτη το απόγευμα να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία και να ελέγξουν την ιστοσελίδα του αεροδρομίου για ενημερώσεις.

Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ είναι ο έβδομος πιο πολυσύχναστος κόμβος του Ηνωμένου Βασιλείου, με 11,5 εκατομμύρια επιβάτες μόνο πέρυσι.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Άγκυρα: Έκρηξη σε εγκατάσταση της Turkish Aerospace Industries – Οι πρώτες πληροφορίες

Αδιανόητες δηλώσεις Μητσοτάκη για Παππά: «Δεν τον αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Απαράδεκτος Μητσοτάκης στη Βουλή: Αποχώρησε επιδεικτικά όταν ανέβηκε στο βήμα ο Παππάς

McDonald’s: Ένας νεκρός και δεκάδες άρρωστοι στις ΗΠΑ εξαιτίας βακτηρίου σε χάμπουργκερ

UEFA: Tα κέρδη της πάνω από τις ζωές όλων – Για να μη χάνει ευρώ, με αστείες δικαιολογίες αποφεύγει αναβολές αγώνων λόγω θανάτου

ΠΑΣΟΚ: Κοινοβουλευτικό τεστ σύγκρουσης Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη υπό το φόβο του θολού στίγματος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter