Συμβιβαστική λύση βρήκαν η ηλικιωμένη με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Γιάννη Λύρα – Έδωσαν τα χέρια

Συμβιβαστική λύση βρήκαν η ηλικιωμένη με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Γιάννη Λύρα – Έδωσαν τα χέρια

Συμβιβαστική λύση βρέθηκε ανάμεσα στον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Γιάννη Λύρα και την 92χρονη γυναίκα με την οποία φέρεται να καβγάδισαν για τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη ο γνωστός πλαστικός Γιάννης Λύρας μετά από επεισόδιο με 92χρονη στην Κηφισιά

Ο πλαστικός χειρουργός οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ωστόσο εκεί η 92χρονη ζήτησε να μην δικαστεί ο Γ. Λύρας και το δικαστήριο απέσυρε την υπόθεση. Μάλιστα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Ο Γ. Λύρας, είπε πως δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για κοινόχρηστα. «Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter