Σύγχυση Μαρινάκη για τα χαλιά της Κεφαλογιάννη: «Πρέπει να δείχνουμε προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα των φορολογούμενων»

Πιεσμένος εμφανίστηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έχει δαπανήσει η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με απευθείας αναθέσεις για την ανακαίνιση του γραφείου της.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για την αγορά δύο περσικών χαλιών στην τιμή των 17.890 ευρώ από την Δέσποινα Μοιραράκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «σίγουρα πρέπει να δείχνουμε προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα των φορολογούμενων, από εκεί και πέρα κρατάμε τη μεγάλη εικόνα όπου δείχνει πως για άλλη μια χρονιά, με συστηματική δουλειά, κατεγράφη ένα ρεκόρ με πολύ μεγάλο όφελος για την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση για τους Έλληνες πολίτες στον τουρισμό και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά».

«Ας μην πυροβολούμε τα πόδια μας»

Μάλιστα, σε συμπληρωματική ερώτηση για το εν λόγω θέμα, είπε πως: «έχω απαντήσει, έχουμε εξαντλήσει το θέμα. Ο τουρισμός είναι μία από τις περιπτώσεις που μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε από πολύ έως πάρα πολύ επιτυχείς ως προς την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής. Πίσω από αυτήν την επιτυχία κρύβεται η προσπάθεια, το φιλόξενο πνεύμα, ο συντονισμός, η οργάνωση που επιμερίστηκε σε πολλά άλλα υπουργεία αλλά και στον συντονισμό τον κεντρικό από το υπουργείο Τουρισμού. Ας μην πυροβολούμε τα πόδια μας, έχουμε καταφέρει πάρα πολλά».

Σημειώνεται ότι σε ερώτηση του documentonews.gr για τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε «κατινιές» την ενασχόληση με το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε ότι: «έχετε κάθε δικαίωμα να ρωτάτε και να σχολιάζετε ό,τι πιστεύετε. Νομίζω έχω απαντήσει αναλυτικά».

Διαβάστε σχετικά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προκλητική απάντηση για τα χαλιά των 17.980 ευρώ – «Αναγκαία η άριστη φιλοξενία των επισκεπτών»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Πάρτι απευθείας αναθέσεων για χαλιά, ταπετσαρίες, κουρτίνες και… coffee table

Από… μαλλί και μετάξι! Με δύο χαλιά της Μοιραράκη αξίας 18.000 ευρώ η διακόσμηση του γραφείου της Όλγας Κεφαλογιάννη