Συγκλονιστική καταγγελία πατέρα για το Παίδων Πεντέλης: «Αργήσαν να εκκενώσουν – Μπήκαμε να πάρουμε τα παιδιά με το αυτοκίνητο» (Video)

Συγκλονιστική καταγγελία πατέρα για το Παίδων Πεντέλης: «Αργήσαν να εκκενώσουν – Μπήκαμε να πάρουμε τα παιδιά με το αυτοκίνητο» (Video)

Δραματικές διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στην βορειοανατολική Αττική με τις εκκενώσεις οικισμών να διαδέχονται η μία την άλλη. Τα ξημερώματα, δόθηκε εντολή εκκένωσης του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και του στρατιωτικού νοσοκομείου 414 με γονείς να σημειώνουν ότι η εντολή αυτή θα έπρεπε να είχε δοθεί νωρίτερα.

Τα παιδιά που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης απομακρύνθηκαν τελικά χωρίς να κινδυνεύσουν, όμως η επιχείρηση απομάκρυνσής τους δεν ήταν χωρίς προβλήματα…

Ο Σπύρος Μαρκαντωνάτος, πατέρας παιδιού που νοσηλευόταν, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε σε δραματικούς τόνους πως καπνοί είχαν πνίξει το νοσοκομείο. «Άργησαν πολύ να εκκενώσουν το νοσοκομείο. Τους το λέγαμε από νωρίς ότι πρέπει να εκκενωθεί το νοσοκομείο. Τρεις με 4 ώρες νωρίτερα» είπε.

«Άργησαν πολύ να εκκενώσουν το νοσοκομείο. Τους το λέγαμε από νωρίς ότι πρέπει να εκκενωθεί το νοσοκομείο. Τρεις με 4 ώρες νωρίτερα» κατάγγειλε ο Σπύρος Μαρκαντωνάτος.

Και πρόσθεσε: «Η Πυροσβεστική ήταν σε ετοιμότητα, ήταν 2-3 χλμ πιο κάτω, πολλά οχήματα… Το νοσοκομείο έπρεπε να έχει εκκενωθεί. Βλέπαμε μωράκια, κάποιος έχει ευθύνη, μπήκαμε να πάρουμε τα παιδιά με το αυτοκίνητό μας, είχε μπει καπνός μέσα στο νοσοκομείο. Θα πάμε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, ελπίζω να μην υπάρχουν θύματα, γιατί θα είναι μεγάλες οι ευθύνες. Έχω 3 γονείς και 4-5 παιδιά και πάμε προς το Αγλαΐα Κυριακού», ανέφερε.

Δείτε επίσης:

Φωτιά στην Αττική: Ξεπερνά τα 20χλμ. το μέτωπο της πυρκαγιάς – Σοκάρει ο χάρτης της NASA (Photos)

Φωτιά στην Αττική: Εφιαλτικές εικόνες από τον Σαρωνικό (Photos – Video)

Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο: Οι φλόγες πέρασαν στην Πεντέλη, εκκενώθηκε το Παίδων – Απανωτά μηνύματα του 112

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Αττική: Μέτωπα σε Πεντέλη, Γραμματικό – Εκκένωση σε Ντράφι, Διώνη, Δαμάρασι, Νταού Πεντέλης, Καλλιτεχνούπολη

Πύρινος εφιάλτης στην Αττική: Τρία μέτωπα σε Πεντέλη, Ανατολή και Γραμματικό – Στο νοσοκομείο πυροσβέστης και πέντε πολίτες (Photos-Video)

Ξεσπά ηλικιωμένος κάτοικος της Πεντέλης: «Απαράδεκτη κατάσταση – Έχω ζήσει δεκάδες φωτιές, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί» (Video)

Φωτιά στην Αττική: Εφιαλτικές εικόνες από τον Σαρωνικό (Photos – Video)

Ο Γιάννης, ο «Μανόλο» και τα απομεινάρια ενός θλιβερού παρελθόντος

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter