Συγκλονιστικά μηνύματα προς τους γιατρούς στις ΜΕΘ: «Σας παρακαλώ κάντε ότι μπορείτε για τον πατέρα μου»

Συγκλονιστικά μηνύματα προς τους γιατρούς στις ΜΕΘ: «Σας παρακαλώ κάντε ότι μπορείτε για τον πατέρα μου»

Μέσα σε λίγες λέξεις η εντατικολόγος στο νοσοκομείο της Κατερίνης μιλά για την υπερπροσπαθεια των υγειονομικών να πετύχουν πολλές φορές το ακατόρθωτο και την αγωνία των συγγενών που περιμένουν μια καλή είδηση.

«Η φιλοτιμία και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του εναπομείναντος προσωπικού του νοσοκομείου- χαστούκι στους ευεργετηθέντες καρεκλοκένταυρους. Ναι, είμαστε τρομακτικά λίγοι αλλά δε θα γίνουμε συνένοχοι στα εγκλήματα. Είμαστε κι εμείς θύματα σε αυτό τον πόλεμο ο οποίος, κατά βάθος, πέρα από τον αόρατο εχθρό έχει και ορατούς θύτες» γράφει η εντατικολόγος στο πρoσωπικό της λογαριασμό στο FB.

Μέσα σε όλα αυτά και οι επιστολές από τους συγγενείς των ανθρώπων που νοσηλεύονται στην εντατική και περιμένουν μια καλή είδηση για να μην χάσουν την ελπίδα τους «Σας παρακαλώ κάντε ότι μπορείτε για τον πατέρα μου. Βάλτε τα δυνατά σας. Τον χρειαζόμαστε ακόμα. Προσεύχομαι νύχτα μέρα και για εσάς και για τον πατέρα μου, να σας δώσει δύναμη ο Θεός, να τους κάνετε όλους καλά. Χρειάζομαι τον μπαμπάκα μου, περιμένω το εγγονάκι του, πρέπει να το δει. Δεν πρέπει να μας αφήσει, πρέπει να μεγαλώσει την μικρή μου αδερφή, κάντε ότι μπορείτε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter