Συγκίνηση στο διαδίκτυο: Ακτινολόγος μπήκε μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος στον αξονικό τομογράφο

Συγκίνηση στο διαδίκτυο: Ακτινολόγος μπήκε μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος στον αξονικό τομογράφο

Η εικόνα της ακτινολόγου από το νοσοκομείο παίδων που μπήκε μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος στον αξονικό τομογράφο επάξια κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνοντας και υπενθυμίζοντας πως όλοι μπορούμε να είμαστε άνθρωποι αρκεί να το θελήσουμε.

Η κίνηση της γιατρού αφενός δείχνει την ενσυναίσθηση και την αγάπη των γιατρών που υπό άθλιες συνθήκες κατάρρευσης και υποστελέχωσης προσπαθούν να σταθούν δίπλα στους ασθενείς και αφετέρου υπενθυμίζει την σκληρή πραγματικότητα των εγκαταλελειμμένων βρεφών στα νοσοκομεία παίδων της χώρας.

Τη συγκινητική ιστορία από την ογκολογική μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» έκανε γνωστή η ίδια η γιατρός, Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως το εγκαταλελειμμένο βρέφος «δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία».

«Θεώρησα σωστό [τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί…!!», εξηγεί.

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομεία Λασιθίου: Κατά 236.664 ευρώ ακριβότερη η ανάθεση της καθαριότητας σε εργολάβους

Επέστρεψε ο πύρινος εφιάλτης – Μέτωπα σε Ανάβυσσο, Αχαΐα, Αρκαδία, Κεφαλονιά (Videos)

Πέθανε ο ποινικολόγος Σπύρος Φυτράκης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter