Συγγρού: Η στιγμή της άγριας συμπλοκής – Μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και τους πυροβόλησαν (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης μεταξύ τεσσάρων ατόμων, σε παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού στο υψος του αριθμού 255 στην Ν. Σμύρνη.

Όπως στο βίντεο που έφερε στο φως το Mega, στο σημείο της συμπλοκής πάρκαρε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και από πίσω του ένα άλλο ΙΧ μεγάλου κυβισμού με δυο άτομα μέσα. Λίγο αργότερα, δίπλα από το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μία μηχανή με 2 άτομα, εναν 35χρονο και έναν 22χρονο.

Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο. Ακολούθησε άγριος καβγάς, ενώ ένα άτομο που φορούσε μαύρο καπέλο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε στο χέρι τον 35χρονο τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο δεξί χέρι.

Οι δράστες μπήκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν ενώ οι δύο τραυματίες πήγαν με τη μηχανή τους στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ωστόσο, επειδή το νοσοκομείο δεν εφημέρευε διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Από το σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί περισυνέξαν δύο φυσίγγια και ένα κάλυκα.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων ή ήταν δολοφονική ενέδρα.

Διαβάστε επίσης:

Το Τελ Αβίβ χτύπησε ξανά στο κέντρο της Βηρυτού: Τουλάχιστον έξι νεκροί – «Όχι άλλο αίμα», λέει ο πρωθυπουργός του Λιβάνου

Μέση Ανατολή: Πού θα «χτυπήσει» το Ισραήλ – Νέες απειλές και από το Ιράν

Ισορροπίες τρόμου στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ ετοιμάζει «οδυνηρό» πλήγμα – Νέες απειλές για «ισχυρότερη απάντηση» από το Ιράν

Αφησαν τους τυφλούς χωρίς εκπαιδευτή στην Κρήτη – Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει στη μοίρα τους 1.100 άτομα με σοβαρά προβλήματα όρασης

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία τύπου «Π» – Ποιες περιοχές επηρεάζει από την Παρασκευή (LIVE)

Ετικέτες