«Συγγνώμη Μίλτο, τεχνικό λάθος», λέει η Βόζεμπεργκ για το χρυσό καπέλωμα στον Τεντόγλου

Αφού αναγκάστηκε να αφαιρέσει την πρώτη ανάρτηση με την εικαστική παρέμβαση – καπέλωμα στον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ επανήλθε στα social media.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε νέο εικαστικό με τον 26χρονο Ολυμπιονίκη και το χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά χωρίς τα σήματα της ΝΔ και του ΕΛΚ και το όνομά της, ζητώντας συγγνώμη από τον Τεντόγλου. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι στην πρώτη εικόνα είχαν μπει τα στοιχεία της λόγω τεχνικού λάθους.

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του», έγραψε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Σάλος μετά το… «χρυσό καπέλωμα» της Βόζεμπεργκ στο μετάλλιο του Τεντόγλου

Η νέα ανάρτηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ

O Μίλτος Τεντόγλου Χρυσός Ολυμπιονίκης για ακόμα μια φορά!

Συνεχίζει να χαράσσει τη δική του αξιοθαύμαστη πορεία, γεμίζοντας όλους μας με εθνική υπερηφάνεια, φέρνοντας στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο για αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θερμά συγχαρητήρια, Μίλτο.

Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του.