«Συγγνώμη» και παραίτηση από Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας» – Δεν την έκανε αποδεκτή ο Παππάς

«Συγγνώμη» και παραίτηση από Ακρίτα για τον «γιο της πλύστρας» – Δεν την έκανε αποδεκτή ο Παππάς

Την παραίτησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε η βουλευτής Επικρατείας Έλενα Ακρίτα, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της όπου ανέφερε χαρακτηριστικά τη φράση «τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

Η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της αναφέρει ότι υπέβαλε την παραίτησή της, ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Παρά το γεγονός ότι ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Έστειλα σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος.

Ο Νίκος Παππας δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή.

Ετσι προχωρώ στη ζωη. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης η Έλενα Ακρίτα ανήρτησε φωτογραφία από το σπίτι της όπου φαινόταν η πισίνα της, και στη συνέχεια σχολίασε γράφοντας: «Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

Το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με κατηγορίες περί ελιτισμού, με αποτέλεσμα η βουλεύτρια να επανέλθει με νέα ανάρτηση όπου ζητούσε συγγνώμη.

«Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση «μη φοβάσαι τον χορτασμένο, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι» αποδίδεται εσφαλμένα στον Λένιν. Λάθος. Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά. Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει. Ειλικρινά λυπάμαι», έγραφε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα χαλιά των 18.000 ευρώ που πήρε στο υπουργείο με απευθείας ανάθεση η Κεφαλογιάννη (Photos)

«Απηύδησε» μέχρι και ο Πορτοσάλτε με τα χαλιά της Κεφαλογιάννη (Video)

Όλγα Κεφαλογιάννη: Πάρτι απευθείας αναθέσεων για χαλιά, ταπετσαρίες, κουρτίνες και… coffee table

Από… μαλλί και μετάξι! Με δύο χαλιά της Μοιραράκη αξίας 18.000 ευρώ η διακόσμηση του γραφείου της Όλγας Κεφαλογιάννη

Απάνω σε χαλιά, σε ακριβά χαλιά

Σύγχυση Μαρινάκη για τα χαλιά της Κεφαλογιάννη: «Πρέπει να δείχνουμε προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα των φορολογούμενων»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προκλητική απάντηση για τα χαλιά των 17.980 ευρώ – «Αναγκαία η άριστη φιλοξενία των επισκεπτών»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter