Σχέδιο αποκλιμάκωσης από Πολάκη για ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε διαγραφή Κασσελάκη, άμεση σύσκεψη των 5 υποψηφίων και δύο debate πριν τις εκλογές

«Εδώ υπάρχει ένας πόλεμος δίχως τέλος» ανέφερε σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής, ο Παύλος Πολάκης το πρωί της Τετάρτης για όσα εκτυλίσσονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων, τόνισε ότι «νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ ξανά σήμερα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είδα ότι οι προτάσεις μου έγιναν εν μέρει δεκτές». Ο ίδιος, ζήτησε να γίνει άμεσα σύσκεψη των πέντε υποψηφίων ενώ κάλεσε ξανά τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω το εξώδικο. Παράλληλα εστίασε στο να οριστεί ημερομηνία για το συνέδριο αλλά και δύο debate πριν τις εκλογές, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του με την Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, επανέλαβε ότι θεωρεί «απαράδεκτη την διαρροή ενός Πόθεν Έσχες αλλά εξίσου και περισσότερο απαράδεκτο το εξώδικο» και συμπλήρωσε αναφορικά με την δημόσια ανάρτηση όλων των Πόθεν Έσχες, ότι «πολιτικά πρόσωπα δεν πρέπει να έχουν κάτι να κρύψουν».

Ο Παύλος Πολάκης, κάλεσε ξανά τον Στέφανο Κασσελάκη «να πάρει πίσω το εξώδικο», ενώ σημείωσε ότι «βλέπω ότι συνεχίζει την ίδια απολιτίκ τακτική και δυστυχώς βλέπω κάποιους να ρίχνουν νερό στο μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης». «Από την στιγμή που αναρτήθηκαν τα Πόθεν Έσχες όλων, ακόμα και ο πιο κακόπιστος που τον έπεισε να καταθέσει το εξώδικο θα πρέπει να του πει να το πάρει πίσω» τόνισε σε άλλο σημείο.

Παράλληλα, κάλεσε την Ράνια Σβίγκου και τον Νίκο Παππά να συγκαλέσουν σύσκεψη μεταξύ των πέντε υποψηφίων, σημειώνοντας ότι ο Νικόλας Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος έχουν «ήδη συμφωνήσει». «Και βέβαια να ορίσουμε τις ημερομηνίες 1 ή δυο τηλεμαχιών και η μια να γίνει πριν το συνέδριο» είπε.

«Καλώ τους πάντες να σταματήσουν τα σενάρια περί διαγραφών. Όχι να διώξουμε κόσμο, να μαζέψουμε κόσμο, ειδικά τώρα που φάνηκε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν μπορεί. Θέλουμε μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο» διεμήνυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε την αντίθεσή του με την σύγκλιση Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο σημειώνοντας ότι «Δεν συμφωνώ με την ΚΕ του Σαββάτου», ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι «δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο να στέλνει πρώην πρόεδρος εξώδικο προς το κόμμα που θέλει να ηγηθεί και δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο Κεντρική Επιτροπή να διαγραφεί έναν υποψήφιο πρόεδρο».  

Ερωτηθείς, για το εαν έχει επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε ότι «Μέσα από αυτό (σ.σ μικρόφωνο) μιλάω με το κάλεσμα». 

Τέλος, ο Παύλος Πολάκης, υποστήριξε ότι «δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει διαγραφή. Πρέπει να αναμετρηθούμε στα ίσα». «Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω θέλω να τον νικήσω» κατέληξε ο βουλευτής Χανίων.

Διαβάστε επίσης

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Καταπέλτης για Καλλιάνο, δικαίωση για τον γιατρό η ΕΔΕ του «Αττικόν» – Το Documento αποκαλύπτει το πόρισμα

Μάχες «μέχρις εσχάτων» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Το Σάββατο η κρίσιμη Kεντρική Eπιτροπή για Κασσελάκη

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Μαρίν Λεπέν – Οι «γκρίζες ζώνες» στα παχυλά επιδόματα των ευρωβουλευτών

Εύβοια: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον θείο του μέσα στο σπίτι του – Συνελήφθη ο 38χρονος δράστης

Ο τυφώνας Μίλτον πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα με ανέμους 260 χλμ./ώρα – Δραματικές εκκλήσεις για εκκενώσεις (Videos)

Γάζα: Εκεί που σταύρωσαν την ανθρωπιά

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Συναυλία για Τέμπη: «Να μεταδοθεί δωρεάν με live streaming» – Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου