Σβάρνα τα κανάλια παίρνει ο Πάτσης και «δίνει» Μαξίμου: «Μου δόθηκε εντολή να βγάλω Δελτίο Τύπου»

Σβάρνα τα κανάλια παίρνει ο Πάτσης και «δίνει» Μαξίμου: «Μου δόθηκε εντολή να βγάλω Δελτίο Τύπου»
Φωτογραφία: Instagram.com/ patsisandreas

Σβάρνα τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα ραδιόφωνα έχει πάρει από το πρωί ο Ανδρέας Πάτσης

Εκτός από τις εμφανίσεις του σε Open και ΑΝΤ1, ο διαγραφείς από την ΚΟ της ΝΔ Αν. Πάτσης, μίλησε και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στον Άρη Πορτοσάλτε. Από τα λεγόμενά του προκύπτει πως στο Μαξίμου γνώριζαν.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε είχε απευθείας συνεννόηση με το Μαξίμου και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο από το Σαββατοκύριακο για να βγάλει δελτίο Τύπου.

«Ο κύριος Οικονόμου με κάλεσε και μου είπε ότι πρέπει να βγάλω ένα Δελτίο Τύπου. Έστειλα το Δελτίο Τύπου τη Δευτέρα το βράδυ. Τρίτη πρωί έγιναν κάποιες διορθώσεις καθ’υπόδειξή του. Και μου δόθηκε η εντολή να βγάλω Δελτίο Τύπου που να αναφέρομαι και στο θέμα της “εισπρακτικής”, που έχει κλείσει, και για το θέμα του Πλάτωνα που έχει σταματήσει εδώ και πόσα χρόνια», αναφέρει.

Στη… σέντρα βγάζει Μητσοτάκη και ΝΔ

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Πάτσης σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1 είπε ότι: «η δραστηριότητα μου είναι γνωστή, δεν ήρθα ξαφνικά σε αυτόν τον κόσμο. Νομίζετε ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτια του; Μόνο το κόμμα μου το ήξερε; Όλη η Ελλάδα ήξερε την δράση μου».

Όπως είπε: «Ο “Πλάτωνας” είναι ελληνική εταιρεία, πώς δεν έχει παρουσία εδώ στην Ελλάδα; Δεν ήταν ούτε κεραυνός εν αιθρία ούτε ανακάλυψε κανείς την Αμερική. Μετά το πρώτο πόθεν έσχες μου ως βουλευτής, έγινε καταγγελία, έγινε έρευνα για 8 μήνες και βγήκε πόρισμά και προέκυψε πως όλες οι εταιρείες είναι νόμιμες. Όλοι γνώριζαν την δράση μου», είπε ο κ. Πάτσης, λέγοντας πως είναι «άλλο το παράνομο και άλλο το παράλογο, άλλο το λάθος και άλλο το εσκεμμένο λάθος».

Δείτε επίσης: Ο Πάτσης βγάζει στη… σέντρα Μητσοτάκη και ΝΔ: «Ήξεραν για τις εταιρείες μου»

 

Όλα νόμιμα και… καλώς καμωμένα

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open TV και στους Δημήτρη Καμπουράκη, Παναγιώτη Στάθη, ο Ανδρέας Πάτσης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι δεν έκανε κάτι παράνομο και πως «αφού είναι νόμιμο, τι το συζητάμε;», τονίζοντας μάλιστα ότι… δεν είναι παπάς, αλλά δικηγόρος.

«Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί μία τεράστια πολυεθνική δεν μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του σε ακόμα και σε ένα θέμα που αφορά το Δημόσιο σε ένα θέμα όπως η ενίσχυση των κρατικών κεφαλαίων. Άλλο η γνώμη κάποιου και άλλο αν είναι νόμιμο. Το θέμα της ηθικής μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους. Ας μείνουμε στο νόμιμο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο Πάτση: Όλα νόμιμα και… καλώς καμωμένα για τον βουλευτή (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter