Super League: Χρυσή αλλαγή ο Μασούρας, Ολυμπιακός – Αρης 1-0

Με τον Γιώργο Μασούρα να μπαίνει αλλαγή στο ημίχρονο και 45 δευτερόλεπτα μετά να σημειώνει το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού οι “ερυθρόλευκοι” έστω και δύσκολα πήραν το ματς με 1-0 επί του Αρη στην 18η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης κατάφερε να μπλοκάρει τα ατού των «ερυθρολεύκων» και με διπλή ζώνη άμυνας έλεγξαν τον ρυθμό και ήταν εκείνοι που έδειχναν πιο απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους. Μάλιστα στο 42’ πέτυχαν γκολ με τον Νταρίντα αλλά μετά από εξέταση του VAR το γκολ ακυρώθηκε προς ανακούφιση των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είχε ένα ακυρωθέν γκολ στο 29’ με τον Μπακαμπού από πάσα του Φορτούνη αλλά ήταν καθαρά σε θέση οφσάιντ. Πέραν αυτού ουδέν επιθετικά…

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς και μόλις στο 46’ από σέντρα του Χάμες ο Μασούρας που είχε μπει αλλαγή με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Λίγο αργότερα από κάθετη του Χάμες ο Μπακαμπού έπιασε το δυνατό σουτ και ο Κουέστα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Αρης στο ίδιο διάστημα έδειξε σαστισμένος και πλέον δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνος στην εστία του των γηπεδούχων. Αντίθετα στο δίλεπτο 70-71’ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με τους Μπιέλ και Χουάνγκ.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες έλγξαν τον ρυθμό με τον Μίτσελ να ρίχνει και τρίτο χαφ στη μεσαία γραμμή τον Σαμασέκου για να κρατήσει πίσω τον Αρη ο οποίος δεν απείλησε σε καμία στιγμή στο δεύτερο μέρος. Αντίθετα ο Ελ Αραμπί απείλησε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά έσωσε ο Κουέστα.

Ο Ισραηλινός ρέφερι Ραϊνσχράιμπερ «κιτρίνισε» τους Οντουμπάτζο, Χουάνγκ, Νταμπό, Φαμπιάνο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες (78’ Σαμασέκου), Φορτούνης (46’ Μασούρας), Μπιέλ (88’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (68’ Ελ Αραμπί).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα (72’ Μανού Γκαρθία), Ετέμπο, Νταμπό (80’ Ντουκουρέ), Γκαρσία (85’ Πάλμα), Μαντσίνι, Γκρέι (72’ Καμάτσο).