Super League: Ξέσπασε στα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ, 4-0 τον ΠΑΣ

Super League: Ξέσπασε στα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ, 4-0 τον ΠΑΣ

Μετά από τρεις σερί ήττες ο ΠΑΟΚ επέστρεψε εμφατικά στις νίκες, με μεγάλη νίκη 4-0 στο Γιάννινα επί του ΠΑΣ στην 14η αγωνιστική και πρώτη του β’ γύρου της Super League και πήρε παράλληλα ρεβάνς για την ήττα του στον πρώτο γύρο στη Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς με τον ΠΑΣ να περιμένει πίσω για να βγει στην αντεπίθεση και να αιφνιδιάσει. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις μέχρι το 28’ που ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι με υπόδειξη του VAR, όταν από κεφαλιά του Άκπομ, η μπάλα προσέκρουσε στο απλωμένο χέρι του γυρισμένου Μιλιντσεάνου. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κούρτιτς και άνοιξε το σκορ (0-1) με το 7ο γκολ του στη σεζόν και 6ο στο πρωτάθλημα.

Μετά το γκολ ο ΠΑΣ πίεσε για γρήγορη ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσε ως το τέλος του ημιχρόνου να τα καταφέρει.

Στο β’ μέρος ο «δικέφαλος» παίζοντας έξυπνα κατάφερε σε ένα πεντάλεπτο να καθαρίσει το ματς απέναντι σε ένα ΠΑΣ που δεν είχε σίγουρα την φρεσκάδα και την ένταση προηγούμενων αγώνων του. Στο 63’ ο κορυφαίος του αγώνα Κούρτιτς, με ένα εκπληκτικό πλασέ από την γωνία της περιοχής έκανε το 0-2 και πέντε λεπτά μετά (68’) ο Αουγκούστο με διαγώνιο δυνατό σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΠΑΟΚ (0-3). Ο ΠΑΣ παραδόθηκε και ο ΠΑΟΚ βρήκε την ευκαιρία με τον Ακπομ στο 89’ να κάνει και το τελικό 0-4.

Ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε κίτρινες στους Μιχάι, Μουργκ,Λώλη, Εραμούσπε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε (71’ Λώλης), Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Γκαρντάβσκι (71’ σιόντης), Μορέιρα (59’ Μίνα), Μιλιντσεάνου (71’ Μπρένερ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Mιχάι, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (74’ Σβαμπ), Τσιγγάρας, Μουργκ (60’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter