Super League: Σούπερ Παναιτωλικός 3-1 τον Αρη

Εντυπωσιακός ο Παναιτωλικός προσγείωσε ανώμαλα τον φιλόδοξο φέτος Αρη και τον νίκησε δίκαια με 3-1 στο Αγρίνιο στην 2η αγωνιστική της Super League.

O Παναιτωλικός ξεκίνησε το ματς πιο δυνατά από τον Αρη και στο πρώτο μέρος ήταν αυτός που είχε κλασικές ευκαιρίες για γκολ το οποίο πέτυχε στο 15’ με συρτό σουτ του Σεγκέλια (1-0). Στην αντίπερα όχθη ο Αρης παρουσιάστηκε νωθρός με πολλά κενά στην αμυντική του λειτουργία αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20’ με καταπληκτικό πλασέ του Πάλμα από το ημικύκλιο της περιοχής. Στο 35’ ο Φλόρες με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κουέστα

Στο β’ μέρος ο Αρης βγήκε πιο μπροστά και έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μαντσίνι στο 53’ που έσωσε ο Ανέστης. Κι ενώ ο Αρης έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι ο Παναιτωλικός έκανε το 2-1 στο 63’ όταν ο Φαμπιάνο προσπάθησε να διώξει τη μπάλα αλλά την έστειλε στο κάθετο δοκάρι του Κουέστα και ο Καρέλης σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Δυο λεπτά μετά ο Καρέλης βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Αρη, τον ξεπέρασε αλλά έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία, χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα για το 3-1. Οι Θεσσαλονικείς έδειχναν πελαγωμένοι αλλά ο Παναιτωλικός έχανε τις ευκαιρίες και δεν μπορούσε να τελειώσει το ματς με μοιραίο παίκτη τον Καρέλη που έχασε κι άλλο γκολ στο 68’. Όμως στο 77’ από σέντρα του Αποστολάκη ο Νταγκό με κεφαλιά έκανε το 3-1 βάζοντας πολύ δύσκολα πλέον στους φιλοξενούμενους που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Εχασαν μόνο μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ζερβινιό στο 84’.

Κίτρινες από τον διαιτητή Παπαπέτρου είδαν οι Ντίας (δυο, αποβλήθηκε στο 94’), Ντουκουρέ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης (84’ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59’ Ντουάρτε), Ντίας, Σενγκέλια (72’ Μόρσεϊ), Νταγκό (84’ Χουχούμης), Καρέλης (84’ Πέδρο).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Γκαρθία (73’ Ζερβινιό), Μαντσίνι (61’ Καμάτσο), Ιτούρμπε (73’ Γκαρσία), Πάλμα (61’ Ντιόπ), Γκρέι (84’ Χατζηιωάννου).