Super League: «Σκόνταψε» ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη

Super League: «Σκόνταψε» ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη

Απρόσμενο στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη: το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήρθε μετά από 10 συνεχόμενες νίκες των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι μάλιστα είχαν άπταιστη διαδρομή σε επτά εκτός έδρας αγώνες στη Super League.

Πλεόν, η διαφορά των Πειραιωτών από τη δεύτερη ΑΕΚ μειώθηκε στους 9 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός πίεσε από το ξεκίνημα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Μ.Καμαρά (11’), Μασούρα (20’), Μπουχαλάκη (32’). Ο πολύ καλός τερματοφύλακας Βέρχουλστ σταμάτησε δύο φορές τον Τικίνιο, που μπήκε ως αλλαγή στην ανάπαυλα (56’, 60’).

Ο Ελ Αραμπί αστόχησε στο 73’ από τη γραμμή της μικρής περιοχής στη μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα, ενώ ο Βρουσάι σούταρε άουτ στο 83’.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ στο 34’ με τον Φατιόν, που σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ στο 77’ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπα στον Γιαννιώτα.

Ο διαιτητής του αγώνα Τζοβάρας «κιτρίνισε» τους Κραγιόπουλο (29’), Βιτλή (54’), Γιακιμόφσκι (79’), Βέρχουλστ (84’), Ιωαννίδη (87’) και Μ’Βιλά (44’).

Ο ουραγός Απόλλωνας μετρούσε ένα μήνα εκτός αγώνων λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου και εμφανίστηκε με 15άδα ανάγκης. «Με τα προβλήματα που είχαμε και με τον Γολγοθά που περνάμε με τον Covid-19, αυτός ο βαθμός είναι σαν νίκη», σχολίασε ο υπηρεσιακός προπονητής Λευτέρης Βελέντζας.

Έπαιξαν οι Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόβσκι, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Κραγιόπουλος, Φατιόν, Γιαννιώτας (80’ Γιαννάκη), Ιωαννίδης (87’ Δούμας), Σίγκνεβιτς, Φαν Λα Πάρα .

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε για τον Ολυμπιακό τους Βάτσλικ, Καρμπόβνικ (85’ Λοβέρα), Μπα, Παπαδόπουλο (85’ Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ, Μ’Βιλά, Μπουχαλάκης (90+2’ Σουρλής), Μ. Καμαρά (46’ Τικίνιο), Μασούρα (57’ Βαλμπουενά), Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter