Super League: Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών ο Ολυμπιακός (1-1 με τον Βόλο)

Super League: Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών ο Ολυμπιακός (1-1 με τον Βόλο)

Ο Βόλος μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κατάφερε να μείνει όρθιος απέναντι στην ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο και να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό (1-1) στην 4η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα απίστευτο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στο δεύτερο 45λεπτο που συνοδεύτηκε και από δύο δοκάρια και σε ένα ακόμη ματς φέτος έμειναν στην ισοπαλία, καθώς σε 11 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη μετρούν μόλις δύο νίκες, ενώ έχουν δύο ήττες και  7 ισοπαλίες…

Στο πρώτο μέρος το ματς είχε τρελό ρυθμό με τους Βολιώτες που πάντα βάζουν δύσκολα στους Πειραιώτες να ανοίγουν το σκορ στο 29’ με έξοχο γκολ με το τακουνάκι του νεοφερμένου Οζέγκοβιτς που αξιοποίησε όμορφη ενέργεια του Φερνάντες.

Στο β’ μέρος ο Κορμπεράν ξεκίνησε με τρεις αλλαγές σε μια προσπάθεια να δώσει περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση του και στο 54’ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βαλμπουενά. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν τον Βόλο που οπισθοχώρησε για να κρατήσει το 0-1. Στο 70’ ο Κούντε με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν. Και στο 77’ ο Ελ Αραμπί με δυνατό σουτ από τα πλάγια έκανε το 1-1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» τα έπαιξαν όλα για όλα και με φουλ επίθεση για την ανατροπή. Στο 87’ από καταπληκτική πάσα ο Μπιέλ έβγαλε τον Λα Φουέντε μόνο του με τον Κλέιμαν αλλά αυτός πλάσαρε άουτ. Ο Αμερικανός έγινε τελικά ο μοιραίος παίκτης για τους πειραιώτες καθώς στο 94’ φάτσα με το τέρμα από τη γραμμή της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Βόλου και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Φωτιάς “κιτρίνισε” τους Βρσάλικο, Τσοκάνη, Μπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Βρσάλικο (46’ Αβιλα), Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας (46’ Μπιέλ), Βαλμπουενά (78’ Λα Φουέντε), Μπόουλερ (69’ Ροντρίγκες), Ουί Τζο Χουάνγκ (46’ Ελ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης (78’ Μεταξάς), Μεθκίδα (58’ Β. Φερναντεθ), Μπαριέντος (85’ Μπαντόκιο), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (73’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (85’ Πίρινεν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter