Super League: Περίπατος της ΑΕΚ στη Λαμία (0-3)

Super League: Περίπατος της ΑΕΚ στη Λαμία (0-3)

Ανώτερη σε όλα η ΑΕΚ πέρασε άνετα από την Λαμία στην πρεμιέρα της Super League και με 3-0 πήρε το εύκολο τρίποντο.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του ματς αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Ομως η Λαμία ήταν εκείνη που έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς κέρδισε πέναλτι μέσω VAR, σε ανατροπή του Σλίβκα από τον Σιμάνσκι. Ομως ο Ντε Βισέντι που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (33′). Κι επειδή η μπάλα τιμωρεί, δυο λεπτά μετά, ο Αραούχο μετά απο συνδυασμό με τον Πινέδα έγραψε το 0-1.

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ διαχειρίστηκε άνετα το ματς και μετα το 60′ ανέβασε στροφές και τελείωσε το τρίποντο σε επτά λεπτά. Στο 65′ ο Αραούχο έκλεψε από τον Τζανετόπουλο και πλάσαρε για το 0-2 και στο 72′ ήταν σειρά του Πινέδα με δυνατό σουτ να κάνει και το 0-3.

Η Λαμία απείλησε στο 84′ με σουτ του Τσούκαλου στο δοκάρι.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης “κιτρίνισε” τους Τζανετόπουλο, Σιμάνσκι.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Προβυδάκης (58′ Μανούσος), Τζανετόπουλος, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (74′ Τσούκαλος), Σλίβκα, Σιμόν, Γκοράνοβ, Μπάμπης (82′ Σαραμαντάς), Τσιλούλης, Κορνέζος.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Βίντα (83′ Ρότα), Σιμάνσκι, Πινέδα (76′ Γκαρσία), Γιόνσον, Τσούμπερ (89′ Μοχαμαντί), Άμπραμπατ (89′ Φράνσον), Μάνταλος, Αραούχο (83′ Μήτογλου).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter