Super League: Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ που ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα (0-2) σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League που έγινε στο Περιστέρι λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου του ΠΑΣ..

Ο ΠΑΟΚ είχε από την αρχή την υπεροχή και στο 19’ κέρδισε πέναλτι όταν σε σέντρα του Τζόλη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Οικονομόπουλου. Όμως ο Βιεϊρίνια που ανέλαβε την εκτέλεση του, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Το χαμένο πέναλτι δεν πτόησε τον «δικέφαλο» που πίεσε τον ΠΑΣ αλλά είτε οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια είτε ο Λοντίγκιν έλεγε «όχι» στους Θεσσαλονικείς.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ βγήκε το ίδιο δυνατά στο ματς με στόχο το γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 56’ με δυνατό σουτ του Ζίβκοβιτς που νίκησε τον Λοντίγκιν (0-1). Και τρία λεπτά μετά (62’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε δεύτερο πέναλτι που έκανε και πάλι ο Οικονομόπουλος (ανέτρεψε τον Τζόλη) και ο Σβαμπ που το εκτέλεσε έκανε το 0-2.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ντομίνγκεθ, Τσιγγάρα, Βιεϊρίνια.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (63’ Σάλιακας), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (63’ Ελευθεριάδης), Μπρένερ (31’ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (82’ Λεό), Κρίζμαν.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο (67’ Βαρέλα), Βιερίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Α. Ζίβκοβιτς (85’ Λάμρου), Ουάρντα, Τζόλης (82’ Καγκάβα), Κρμέντσικ (82’ Σβιντέρσκι).

Ετικέτες