Super League: Ο Ολυμπιακός 3-1 τον Ιωνικό και περιμένει την άφιξη του Μαρσέλο

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά με 3-1 επί του Ιωνικού για την 3η αγωνιστική της Super League και με φόντο την απόκτηση του βραζιλιάνου Μαρσέλο, ο οποίος θα φτάσει στη χώρα μας το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πίεσε τον ιωνικό χωρίς πάντως να δημιουργεί επικίνδυνες φάσεις. Παρ’ όλα αυτά άνοιξε το σκορ στο 17’ με συρτό σουτ του Μπουχαλάκη από κόρνερ του Μπιέλ. Οι Πειραιώτες είχαν την υπεροχή, είχαν καλές στιγμές και στο 45’ κατάφεραν με έξοχη αντεπίθεση να κάνουν και το 2-0 με τον Μπιέλ από ασίστ του Ο. Χουάνγκ.

Στο β’ μέρος ο Ιωνικός ήταν αυτός που αιφνιδίασε και μείωσε το σκορ στο 49’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα. Και τρία λεπτά λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά την εξ επαφής κεφαλιά του Μάντζη έσωσε εντυπωσιακά ο Βατσλίκ. Το ματς πήρε φωτιά και στο 56’ ο Ουί Τζο Χουάνγκ έχασε την ευκαιρία της αγωνιστικής αφού από τα δυο μέτρα σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ!

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο ο Ιωνικός ήλεγξε το ματς αλλά δεν δημιούργησε προϋποθέσεις ισοφάρισης. Αντίθετα ο Ολυμπιακός «ξύπνησε» στο φινάλε και αφού έχασε μια ακόμη ευκαιρία στο 89’ όταν το σουτ του Ραντζέλοβιτς σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Χουτεσιώτη, στο 94’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ραντζέλοβιτς από τον Βαλεριάνου και ο Ελ Αραμπί έκανε το τελικό 3-1.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τον Βαλεριάνο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Αβιλα (66’ Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Μπα, Μπουχαλάκης, Ι. Χουάνγκ, Μασούρας (66’ Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (74’ Εμβιλά), Λα Φουέντε (74’ Ροντρίγκες), Ο. Χουάνγκ (60’ Ελ Αραμπί)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Αντούνες, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Μύγας, Φαντιγκά (46’ Μασάς), Άοσμαν, Μίλο (82’ Κάνιας), Μεντόσα, Μάντζης (82’ Ιωαννίδης).