Super League: Ντέρμπι, γκέλες και νέα δεδομένα στην κορυφή – Η βαθμολογία

Super League: Ντέρμπι, γκέλες και νέα δεδομένα στην κορυφή – Η βαθμολογία

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Super League. Η 8η αγωνιστική ολοκληρώθηκε μετά τη λήξη του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, με τους δύο δικεφάλους να μοιράζονται από έναν βαθμό (1-1), αδυνατώντας να εκμεταλλευτούν τη γκέλα του Ολυμπιακού, καθώς νωρίτερα η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ήρθε ισόπαλη (2-2) με τον ουραγό Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αν και βρισκόταν μπροστά με 2-0.

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν φυσικά ο Άρης που επικράτησε με 2-0 της Καλλιθέας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», συνεχίζοντας το σερί νικών και πατώντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Νίκη – ανάσα και για τον Παναθηναϊκό που πέρασε δια πυρός και σιδήρου με 1-0 από την έδρα του ΟΦΗ, στη σκιά της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Εξαιρετικά εξελίσσονται τα πράγματα και για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι (2-0) και ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα, τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Σπουδαίο διπλό πήρε ο Πανσερραϊκός στην έδρα του Βόλου (1-0), ενώ Λαμία και Αστέρας Aktor έμειναν στο μηδέν.

Η βαθμολογία της Super League

 

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

17:00 Παναιτωλικός – Βόλος

17:30 Λεβαδειακός – Λαμία

20:00 Πανσερραϊκός – ΑΕΚ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

17:00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

18:00 Παναθηναϊκός – Άρης

21:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

21:30 Καλλιθέα – Ατρόμητος

Διαβάστε επίσης 

Μαγική εικόνα για επενδύσεις, κατανάλωση και εξαγωγές – Fake news και επιλεκτική παρουσίαση από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Διέρρευσαν τα σχέδια του Ισραήλ σχετικά με τις προετοιμασίες για την επίθεση στο Ιράν

Γιαχία Σινουάρ: Πώς μια τυχαία συνάντηση έφερε τον επικεφαλής της Χαμάς στο διάβα του IDF μετά από ανθρωποκυνηγητό ενός έτους

Ισραήλ: Επίθεση στο σπίτι του Νετανιάχου – Ορατές οι ζημιές στην κατοικία του (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter