Super League: Νίκη με ανατροπή ο Ατρόμητος, 3-1 τον ΟΦΗ

Με δημιουργό τον Κλωναρίδη και τους επιθετικούς του σε μεγάλη βραδιά ο Ατρόμητος νίκησε με ανατροπή τον χλωμό ΟΦΗ με 3-1
στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ και του νέου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ,  Στιβ Μπένετ.

Το ματς είχε αργό ρυθμό στο πρώτο μέρος με τον ΟΦΗ στην πρώτη καλή προσπάθεια του στο παιχνίδι, να ανοίγει το σκορ στο 34′ με σουτ του Νέιρα μέσα από την περιοχή. Ομως ο Ατρόμητος αντέδρασε γρήγορα και στο 39′ ισοφάρισε με κεφαλιά του Τζαβίδα από σέντρα του Κυβρακίδη. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 19χρονου επιθετικού στην επαγγελματική του καριέρα.

Η ισοφάριση άλλαξε την ψυχολογία των γηπεδούχων και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφτασαν στην ανατροπή. Σέντρα Κλωναρίδη και ο Μουνίθ από κοντά έκανε το 2-1…

Στο 2ο ημίχρονο οι Περιστεριώτες μπήκαν φουριόζοι να τελειώσουν γρήγορα το παιχνίδι. Στο 47′ ο Κλωναρίδης έχασε ευκαιρία για το 3-1 και στο 51′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τζαβίδα απο τον Γιοχού, αλλά ο Μουνίθ που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Τελικά στο 71′ κατάφερε να κάνει το 3-1 με τον Ισλανδό φορ τον Κιάρτανσον και ουσιαστικα να καθαρίσει το παιχνίδι. Δημιουργός και των τριών γκολ του Ατρομήτου ήταν ο Κλωναρίδης.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Γιαννούλη, Ντίκο, Μουνίθ, Βούρο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κυβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κοέν, Κλωναρίδης (78′ Ροτάριου), Μουνίθ (66′ Ερλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (78′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον).

ΟΦΗ: Στίβενς, Γιοχού (56′ Βούρος), Γιαννούλης, Λάρσον, Μπαλογιάννης (69′ Τοράρινσον), Ντιουσέ, Μεγιάδο (69′ Στάικος), Τοράλ, Μπουζούκης (56′ Μαρινάκης), Νέιρα, Ντίκο (81′ Θεοδοσουλάκης).