Super League: Με 10 παίκτες ο Αστέρας 0-0 με τον Λεβαδειακό

Super League: Με 10 παίκτες ο Αστέρας 0-0 με τον Λεβαδειακό

Αν και αγωνιζόταν από το πρώτο 25λεπτο με 10 παίκτες ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του τον Λεβαδειακό που δεν ρίσκαρε και το τελικό 0-0 στην 18η αγωνιστική της Super league ήρθε φυσιολογικά.

Το πρώτο μέρος δεν προσέφερε πολλε΄ς συγκινήσεις από τις δυο ομάδες και οι φάσεις ήταν ελάχιστες καθώς αμφότερες πρόσεχαν να μην αιφνιδιαστούν παρά να αιφνιδιάσουν. Η πρώτη φάση έγινε στο 19’ όταν το σουτ του Κρέσπι μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς. Στο 24’ ο ρέφερι απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Ριέρα και ο Αστέρας έμεινε νωρίς με 10 παίκτες. Αξιοσημείωτο επίσης ότι ο Μουνάφο μέχρι το 36’ αγωνιζόταν χωρίς αριθμό αι όνομα στη φανέλα του που δεν πρόσεξε κανείς από τους διαιτητές!

Στο β’ μέρος ο Λεβαδειακός είχε φλύαρη υπεροχή, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και το ματς χωρίς φάσεις τελείωσε 0-0.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τους Ριέρα (2), Παναγιώτου, Δούμτσιο, Βήχο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Αλβαρές, Ιγκλέσιας (85’ Σανταφέ), Μουνάφο, Κρέσπι (60’ Γκαρντάφσκι), Σίτο (85’ Μπερτόγλιο), Ριέρα, Μπαράλες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (46’ Συμελίδης), Μεχία (80’ Νταμπό), Μουτίνιο, Δούμτσιος, Λούα-Λούα (60’ Τόρο), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Βρακάς (80’ Νίκας), Παναγιώτου (46’ Βήχος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter