Super League: Η βαθμολογία μετά τα «Χ» σε Τούμπα και Φάληρο – Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή

Super League: Η βαθμολογία μετά τα «Χ» σε Τούμπα και Φάληρο – Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή

Φουλ του «Χ» στην Super League την Κυριακή. Στην επιστροφή του πρωταθλήματος έπειτα από το διάλειμμα λόγω Nations League, έγιναν έξι αναμετρήσεις με τις τέσσερις εξ αυτών χωρίς νικητή, με εξαίρεση το ματς ΟΦΗ – Άρης που έληξε με νίκη των γηπεδούχων (3-2), αλλά και το ματς του Σαββάτου όπου ο Ατρόμητος έφυγε με διπλό από την Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να «σπάσει» το μπλόκο του Παναιτωλικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έσπασε το νικηφόρο σερί που είχε χτίσει στις πρώτες αγωνιστικές. Το τελικό 0-0 στο Φάληρο έδωσε ελπίδες τόσο στον ΠΑΟΚ, ο οποίος συγκατοικούσε στην κορυφή με τον Ολυμπιακό, όσο και στον Παναθηναϊκό που αναζητούσε μία νίκη ώστε να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις.

Διαβάστε σχετικά: Ολυμπιακός- Παναιτωλικός 0-0: Βρήκε σε αγρινιώτικο τείχος

Ο Ντραγκόφσκι είπε «όχι» στον Σβαμπ στο 11ο λεπτό και ο Κοτάρσκι έπραξε το ίδιο στο γυριστό του Ιωαννίδη στο 93ο λεπτό, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 μέχρι τέλους.

Διαβάστε σχετικά: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0 : Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Τούμπας

Super League: Η βαθμολογία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παρέμειναν στην κορυφή με 10 βαθμούς έκαστος. Ακολουθεί η ΑΕΚ η οποία μπορεί να τους «πιάσει» με νίκη απόψε, ενώ πολύ καλό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει και ο ΟΦΗ με 7 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές. Ο Άρης μετά την ήττα στην Κρήτη έμεινε στους 5 βαθμούς, όσους έχουν και οι Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Λαμία.

Ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 4 βαθμούς μετά τον σημαντικό βαθμό στο Φάληρο, ο Αστέρας Aktor έμεινε στους 4, Καλλιθέα και Βόλος ακολουθούν με 3, ο Λεβαδειακός με 2 και ουραγός ο Πανσερραϊκός με 1 βαθμό.

Η τέταρτη αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Βόλος. Η σέντρα του ματς έχει οριστεί στις 20:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1. 

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό και τη Δευτέρα – Πού αναμένονται βροχές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter