Super League: Φουριόζος ο Ολυμπιακός καθάρισε νωρίς την ΑΕΛ (4-1)

Super League: Φουριόζος ο Ολυμπιακός καθάρισε νωρίς την ΑΕΛ (4-1)

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσε τέσσερα γκολ, νίκησε με 4-1 την ΑΕΛ σε αγώνα για την 15η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σε ένα παιχνίδι που έγινε χωρίς κόσμο (οι «ερυθρόλευκοι» εξέτισαν την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με τις οποίες τιμωρήθηκαν για επεισόδια σε βάρος της αποστολής του ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Νέο Φάληρο).

Με πολλές αλλαγές παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς δεν είχε στη διάθεση του, για διάφορους λόγους τους Ομάρ, Σεμέδο, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά, ενώ άφησε στο πάγκο για να πάρουν ανάσες καθώς ακολουθεί την Κυριακή το τελευταίο ματς της χρονιάς για την 16η αγωνιστική στο Βόλο ,με τον ΝΠΣ, τους Ποντένσε και Μασούρα. Απουσίες είχε και η Λάρισα που παρατάχθηκε χωρίς τους Φατιον, Καρανίκα, Μπράλιτς και Ασούμπρε.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 9ο λεπτό με τον Μασούρα όταν ο Τσιμίκας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού με φοβερό πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πριν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να συνέλθουν από το γκολ, δ΄χθξηκαν και δεύτερο πάλι από τον Μασούρα! Στο 11’ ο Σουντανί με πολύ ωραία ατομική ενέργεια έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Μασούρα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε νωρίς-νωρίς το 2-0 κι έφθασε τα τέσσερα γκολ σε δυο ματς (είχε πετύχει δύο γκολ και στην Τρίπολη επί του Αστέρα) μέσα σε τέσσερις μέρες!

Το όποιο άγχος έφυγε από τους Πειραιώτες και στο 17’ ήρθε η σειρά του Σουντανί από δημιουργός να γίνει σκόρερ, καθώς μπήκε στην περιοχή, “ζάλισε” τον Μόρα, έκανε πλασέ από δεξιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 3-0! Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν τον ρυθμό στη συνέχεια αλλά παρ’ όλα αυτά κέρδισαν πέναλτι στο 36’ σε ανατροπή του Ελ Αραμπί από τον Μόρα. Το πέναλτι εκτέλεσε… δύο φορές (δόθηκε επανάληψη) και τις δύο εύστοχα ο Μαροκινός φορ που έγραψε το 4-0 κι έφθασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το 14 συνολικά γκολ του Ελ Αραμπί σε Ελλάδα και Ευρώπη με τους Πειραιώτες…

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λάρισα και μείωσε το σκορ σε 4-1 στο 56′ μετά από σουτ του Ουάρντα και τραγικό λάθος του Σα καθώς του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα του. Η συνέχεια δεν πρόσφερε τίποτα ουσιαστικό αφού το ματς είχε κριθεί και το παιχνίδι έληξε 4-1.

Ο διαιτητής Σέζος κιτρίνισε μόνο τον Μπρούνο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μπα, Τσιμίκας (82’ Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί (74’ Μπενζιά), Ελ Αραμπί (65’ Γκερέρο)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Μόρας (79’ Φιλίποβιτς), Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (59’ Μπάλλας), Νούνιτς (70’ Πινακάς), Στάνκοβιτς.

Πυρά Κούγια κατά της ομάδας του!

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δήλωση κατά τη διάρκεια του αγώνα με αφορμή την άσχημη εμφάνιση της ΑΕΛ σο πρώτο μέρος του αγώνα όπου βρέθηκε να χάνει 4-0. Στη δήλωση του ανέφερε: «Αυτή η ντροπή προσβάλλει και την ιστορία της ΑΕΛ και εμένα, γιατί η ΑΕΛ δεν είναι ούτε Παναιτωλικός ούτε Αστέρας Τρίπολης, χωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία ομάδα, αλλά τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Έχω κάνει υπομονή και με το 3-0 της Καλαμάτας και με το 0-3 της Λαμίας, λόγω της επιμονής του κ. Γρηγορίου να μην ταράξουμε την ομάδα λόγω των υπολοίπων καλών αποτελεσμάτων που έφεραν την ομάδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έχω ιστορία και στη ζωή μου και στη δουλειά μου και στο ποδόσφαιρο και δεν ανέχομαι να με προσβάλλει κανείς. Μπορεί να είχαμε ελλείψεις, αλλά όσοι παίζουν σήμερα είναι βασικοί και ακριβοπληρωμένοι για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το να χάνεις από τον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, αλλά το να δέχεσαι 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο εκ των οποίων τα 3 στο πρώτο 20λεπτο είναι ντροπή και πρόκληση για μια ομάδα που θέλει να παίξει στην Ευρώπη.

Και αυτοί που έπαιξαν στην Καλαμάτα και αυτοί που έπαιξαν με τη Λαμία και αυτοί που παίζουν σήμερα θα τιμωρηθούν με πολύ μεγάλο πρόστιμο, το οποίο δεν θέλω να ανακοινώσω δημοσίως και θα το ανακοινώσω μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter