Super League: Εύκολα με Μαντσίνι ο Αρης 3-0 τον Λεβαδειακό

Με το δεξί μπήκε ο Αρης στο  πρωτάθλημα αφού στη πρεμιέρα της Super League νίκησε εύκολα τον Λεβαδειακό με 3-0…

Ο Αρης ουσιαστικά καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο χωρίς μάλιστα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Όμως τα δύο όμορφα γκολ του Μαντσίνι στο 12’ (από ασίστ του Γκρέι) και στις καθυστερήσεις του 45λεπτου (με ατομική προσπάθεια, του έδωσαν καθαρό προβάδισμα, απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που παρουσιάστηκε χλωμός και περισσότερο συντηρητικός από ότι θα έπρεπε.

Στο β’ μέρος ο Αρης κυριάρχησε κι έχασε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ ενώ ο Λεβαδειακός έδειξε άτολμος και ασύνδετος. Στο 68’ ο Γκρέι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στη συνέχεια έκανε το ντεμπούτο του με τους Θεσσαλονικείς ο Ζερβινιό ο οποίος έχασε μοναδική ευκαιρία στο 89’ για να συνδυάσει την πρώτη του εμφάνιση με γκολ.

Ο διαιτητής Τζοβάρας “κιτρίνισε” τους Κωνσταντινίδη, Μπελμόντ, Συμελίδη, Ντουκουρέ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (82’ Μαζικού), Νταμπό (46’ Ντιόπ), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Πάλμα (74’ Ζερβινιό), Καμάτσο (46’ Γκαρσία), Γκρέι (83’ Χατζηιωάννου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος, Βήχος, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Μεχία, Μουτίνιο (62’ Νίκας), Βρακάς (77’ Βουτσάς), Μπελμόντ (58’ Λούα Λούα), Δούμτσιος, Συμελίδης (77’ Ρέζις).