Παναιτωλικός – Άρης 0-4: Επίδειξη δύναμης στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Άρης 0-4: Επίδειξη δύναμης στο Αγρίνιο

Εντυπωσιακός σε ένα ακόμη ματς το τελευταίο διάστημα ο Αρης συνέτριψε τον Παναιτωλικό με 4-0 στο Αγρίνιο για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Αρης προηγήθηκε στο 19′ με δυνατό σουτ του Τζούρασεκ και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Καπίνο. Στο 2ο ημίχρονο ο Παναιτωλικός κυριάρχησε στο γήπεδο σε μια προσπάθεια να βρει γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, υποχρεώνοντας τον Αρη σε αμυντικό ρόλο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους στην άμυνα των γηπεδούχων και με αντεπιθέσεις απειλούσαν την εστία του Καπίνο, ο οποίος στο 65’ έσωσε στο τετ α τετ με τον Σουλειμάνοφ, ενώ στο 72’ ο Μαλής έσωσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Φατόρε και στο επόμενο λεπτό ο Καπίνο έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ρόουζ, που βρήκε στη συνέχεια στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Το ξέσπασμα του Αρη καρποφόρησε τελικά στο 77’ όταν από συρτή μπαλιά του Φατόρε ο Σουλεϊμάνοφ από κοντά έκανε το 0-2 και καθάρισε το παιχνίδι. Στο 89’ το σουτ του Σενγκέλια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο 90’ ο Σαβέριο με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 0-3 και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (96’) ο Ζαμόρα με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό και θριαμβευτικό 0-4…

Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης “κιτρίνισε” τους Μπρ. Ντουάρτε, Ντουκουρέ, Πέδρο, Μαλή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μάλης, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας (70’ Μαυρίας), Πέρες (77’ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (70’ Ντίας), Φ. Ντουάρτε (63’ Χουάνπι), Καρέλης (63’ Πέδρο), Σενγκέλια.

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (56’ Μοντόγια), Τζούρασεκ (56’ Σουλειμάνοφ), Παναγίδης (67’ Σαβέριο), Φετφατζίδης (46’ Νταρίντα), Μενέντες (80’ Γκαρσία), Ζαμόρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter