Super League: Εκανε σεφτέ ο Λεβαδειακός 2-1 τον Ατρόμητο

Super League: Εκανε σεφτέ ο Λεβαδειακός 2-1 τον Ατρόμητο
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Μετά από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League ο Λεβαδειακός γεύτηκε τη χαρά τη νίκης με 2-1 επί του Ατρομήτου.

Ο Λεβαδειακός στο 25΄με κεφαλιά του Νίκα από σέντρα του Τσάπρα άνοιξε το σκορ. Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά ακόμη κι όταν δέχθηκε το γκολ, αφού η άμυνα των Βοιωτών ήταν υποδειγματική.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση και στο 52’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρομπάιγ, όμως στο 65’ ο Γάλλος με καταπληκτική ατομική προσπάθεια και σουτ, ο Ρομπάιγ ισοφάρισε σε 1-1. Τρία λεπτά μετά ο Ντε Μποκ προσπάθησε με τακουνάκι να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε.

Στο 74’ ο Λεβαδειακός σε μια ξαφνική αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουτίνιο από τον Χατζησαία, το εκτέλεσε ο παθών κι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Λεβαδειακός δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πιέζει τον Ατρόμητο που έδειξε ότι βολεύτηκε μετά το 1-1 και στο 79΄πάλι ο Τσάπρας έκανε το γύρισμα και ο Σκβάρκα από κοντά ανενόχλητος έκανε το 2-1.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Λιάγκα, Σουάρεθ, Τσάπρα, Γκονζάλεθ, Κούεν, Γιαννιώτη, Σκβάρκα, Κεσχρίντα, Τζημόπουλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Μπάχανακ, Βρακάς (90’ Τζημόπουλος), Μεχία (56’ Σκβάρκα), Χάμοντ, Μουτίνιο, Πέτρε (56’ Λούα Λουα), Νίκας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (64’ Φρίντγιονσον), Κούεν (82’ Κωτσόπουλος), Γκονζάλεθ, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (64’ Τζαβίδας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter