Super League: Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο Λαμία και Βόλος (2-2)

Super League: Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο Λαμία και Βόλος (2-2)

Ένα παιχνίδι στο οποίο Λαμία και Βόλος διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, δεν ανέδειξε νικητή αλλά το τελικό 2-2 στην 14η αγωνιστική και πρώτη του β’ γύρου της Super League, κρίνεται δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες μπορούσαν να το κερδίσουν.

Ο Βόλος προσπάθησε να πιέσει τους γηπεδούχους οι οποίοι όμως έκλεβαν μπάλες κι έβγαιναν επικίνδυνα μπροστά και ήταν εκείνοι που έχασαν τρεις μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ σε διάστημα οκτώ λεπτών. Στο 16’ κεφαλιά του Ελευθεριάδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του βόλου. Στο 18’ τετ α τετ του Ρόμανιτς με τον Κότνικ έσωσε ο γκολκίπερ του Βόλου και στο επόμενο λεπτό ο Ελευθεριάδης από ιδανική θέση για γκολ έστειλε τη μπάλα άουτ. Και στο 23’ ο Νούνιες από το ύψος του πέναλτι νικήθηκε πάλι από τον Κότνικ που έδιωξε με το πόδι…

Όμως, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει, όποιος χάνει τα γκολ στο τέλος το δέχεται, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά και σε αυτό το ματς. Ο Βόλος ήταν εκείνος ο οποίος στο 32’ έκανε το 0-1 με τον Φαν Βέερτ (το 7ο γκολ του στο πρωτάθλημα) μετά από εξαιρετική μακρινή πάσα του Νίνη.

Στο β’ μέρος το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ με τον Φαν Βέερτ να σημειώνει με κεφαλιά από κόρνερ του Νίνη το 0-2 στο 54’ αλλά τρια λεπτά μετά, ο Νίνης υπέπεσε σε πέναλτι (ανέτρεψε τον Ελευθεριάδη) και ο Αραμπούλι μείωσε σε 1-2. Στο επόμενο λεπτό (60’) ο Βόλος έφτασε κοντα στο 1-3 αλλά η κεφαλιά του Φαν Βέερτ σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Γκαραβέλη. Και στην αντεπίθεση η Λαμία ισοφάρισε! Σέντρα του Ρόμανιτς, κεφαλιά του Μπεχαράνο και 2-2 σε ένα θεότρελο παιχνίδι…

Η Λαμία πίεσε για την ολική ανατροπή αλλά ο Βόλος έχασε στο 85’ την μεγάλη ευκαιρία αλλά το πλασέ του Ρεγκατέν μπλόκαρε ο Γκαραβέλης. Και στο 87’ ο Ρόμανιτς έχασε την ευκαιρία για το 3-2 και το ισόπαλο 2-2 έμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης «κιτρίνισε» τους Ρόμανιτς, Μπαρτόλο, Μπεχαράνο.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46’ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46’ Ταϊρόν), Ελευθεριάδης (76’ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Νούνιες, Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος).

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Ρομέρο, Ροσέρο (46’ Φερνάντες), Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (84’ Γκιουλέν), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Όροζ (92’ Λογαράς), Φαν Βέερτ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter