Super League: Ανετο πέρασμα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ (2-0)

Super League: Ανετο πέρασμα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ (2-0)

Ανετος και ουσιαστικός ο Παναθηναϊκός έκανε το «δύο στα δύο στο πρωτάθλημα καθώς πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη όπου νίκησε εύκολα τον ελλιπή ΟΦΗ με 2-0 στην 2η αγωνιστική της Super League.

Απέναντι στον ΟΦΗ που δεν του έφθαναν οι απουσίες βασικών παικτών αλλά έχασε στο 10’ και τον Νέιρα με έναν ακόμη τραυματισμό, οι «πράσινοι» δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και προηγήθηκαν στο 16’ με πολύ ωραίο σουτ του Παλάσιος (0-1). Στη συνέχεια ήταν αυτοί που έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα αφού ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε εκ νέου στο 33’ όταν από σέντρα του Αϊτόρ ο Σποράρ με προβολή έκανε το 0-2.

Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός κυνήγησε και τρίτο γκολ, ενώ ο ΟΦΗ βγήκε αναγκαστικά πιο μπροστά αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Μπρινιόλι κι αρκέστηκε σε ακίνδυνες σέντρες.

Ο διαιτητής Φωτιάς «κιτρίνισε» τους Κουρμπέλη, Ντίκο, Μαρινάκη.

ΟΦΗ: Στίβενς- Μαρινάκης, Βούρος, Γιοχού (64’ Διαμαντής), Γιαννούλης (46’ Μπουζούκης )- Μεγιάδο, Ντιουσέ, Λάρσον, Θοράρινσον (64’ Αποστολάκης), Νέιρα (λ.τ. 11’ Ντίκο), Τοράλ (69’ Στάικος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μπρινιόλι- Χουάνκαρ (77’ Γκάνεα), Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας- Πέρεθ, Τσέριν, Κουρμπέλης (69′ Βέρμπιτς )- Αϊτόρ (87’ Φρόκου), Σπόραρ (76’ Ιωαννίδης), Παλάσιος (86’ Βαγιαννίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter