Super League: Ανετη νίκη 4-0 του Ολυμπιακού στο Βόλο

Super League: Ανετη νίκη 4-0 του Ολυμπιακού στο Βόλο

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι στον Βόλο κι επικράτησε τελικά με 4-0 στην 17η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τη συμπαράσταση 15.000 φίλων της, ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 4ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε προσπάθεια του Φορτούνη και χέρι του Αλχο. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR (και για πιθανό οφσάιντ), και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στο 7’ ο Μπιέλ.

Ο Ολυμπιακός χαλάρωσε κάπως στη συνέχεια, ο Βόλος βγήκε λίγο πιο μπροστά αλλά ήταν ακίνδυνος και στο 23’ ο καταπληκτικός Χουάνγκ έκλεψε τη μπάλα από τον Γκάχι λίγο έξω από την περιοχή του Βόλου, προχώρησε λίγο και κεραυνοβόλησε τον Κλέιμαν για το 0-2 μέσα σε αποθέωση.

Ο Βόλος ισορρόπησε τη συνέχεια, κέρδισε κάποια στημένα αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην περιοχή του Πασχαλάκη. Και όχι μόνο αυτό αλλά από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ ο Μπακαμπού με καρφωτή κεφαλιά στο 45’ έκανε το 0-3…

Το β’ μέρος ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία του Μπακαμπού που πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά στο 54’ αλλά το πλασέ του Λούνα έσωσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Ντόι. Στο 59’ η βολίδα του Ροντινέι τράνταξε το δοκάρι του Κλέιμαν, στο 65’ ο Μεσκίδα σούταρε λίγο άουτ και στο 75’ ο Ελ Αραμπί επωφελήθηκε από τις κόντρες και με μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4…

Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου «κιτρίνισε» τους Ντέλετιτς, Μπαριέντος.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Εσκοβάλ (86’ Σιέλης), Πίρινεν, Άλχο, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Γκάχι (79’ Ουές), Ντέλετιτς (86’ Καρτάλης), Τσιρίνος (64’ Μεσκίδα), Κούτσιας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ (66’ Μαρσέλο), Εμβιλά (78’ Κασάμι), Χουάνγκ, Φορτούνης (71’ Μασούρας), Μπιέλ, Χάμες (66’ Σαμασέκου), Μπακαμπού (71’ Ελ Αραμπί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter