Super Cup Μπάσκετ: Στον τελικό χωρίς άγχος ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να φορτσάρει, σφράγισε ο Παναθηναϊκός το πρώτο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό του Super Cup του ελληνικού μπάσκετ στη Ρόδο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης νίκησαν τον Άρη με 81-68. Η διαφορά έφτασε και τους 23 πόντους, ενώ το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 44-30.

Ο Κώστας Σλούκας έπαιξε 15 λεπτά και πέτυχε 9 πόντους, ενώ ο Κέντρικ Ναν ήτνα πρώτος σκόρερ με 16 πόντους. Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν είχε 8 πόντους και 11 ριμπάουντ στο επίσημο ντεμπούτο του. Ο Τσέντι Όσμαν έμεινε εκτός δωδεκάδας, μαζί με τον ελαφρά τραυματισμένο Λορέντζο Μπράουν. Διακρίθηκαν και οι Καλαϊτζάκης (11), Λεσόρ (8), Γκραντ (8), Γκριγκόνις (7).

Οι Μποχωρίδης (16), Μπανκς (11), Χατζηδάκης (10) ξεχώρισαν από τον Άρη του Γιάννη Καστρίτη. Ο Βασίλης Τολιόπουλος αγωνίστηκε τραυματίας και πέτυχε 3 πόντους σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο κάτοχος του τροπαίου Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι. Ο τελικός του Super Cup έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής (20.30).

Διαβάστε επίσης

Θρίλερ με τον θάνατο του Νασράλα: Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, λένε Ισραηλινά ΜΜΕ – Διαψεύδει η οργάνωση (Photos-Videos)

Το Documento αποκαλύπτει: Δωμάτιο θανάτου χωρίς κάμερες στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παντελεήμονα

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Ο διοικητής ομολόγησε πως ο 38χρονος Πακιστανός δεν κρατήθηκε ποτέ μαζί με άλλους

ΟΗΕ: Δεκάδες έφυγαν από την αίθουσα μόλις ο Νετανιάχου ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του (Video)

Βουλή: Αναφορά Στύλιου σε Γεωργιάδη για την «τραγική υποστελέχωση» του νοσοκομείου Άρτας

Ετικέτες