Super Cup μπάσκετ: Λαχτάρησε αλλά προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Super Cup μπάσκετ: Λαχτάρησε αλλά προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Με μεγάλη δυσκολία προκρίθηκε στον αυριανό τελικό του Super Cup o κάτοχος του τροπαίου Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησε το Περιστέρι με 79-74 (ημίχρονο 41-34) στον δεύτερο ημιτελικό στη Ρόδο.

Το Περιστέρι «τουμπάρισε» το ματς στην γ’ περίοδο, όταν ανέτρεψε διψήφιο μειονέκτημα (34-22, 41-31) και προηγήθηκε με 53-61. Ωστόσο, ο Oλυμπιακός προσπέρασε ξανά με απανωτά τρίποντα των Γουόκαπ, Βιλντόσα (70-65) και κράτησε ισχνό προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Ο Ολυμπιακός είχε κορυφαίους τους Βεζένκοφ 20, Πετρούσεφ 18, Ντόρσεϊ 7, Ράιτ 7, Γουίλιαμς-Γκος 6. O Eβάν Φουρνιέ πέτυχε 7 πόντους στο επίσημο ντεμπούτο του. Απουσίασαν οι τραυματίες Φαλ, Μιλουτίνοφ.

Από το αξιόμαχο Περιστέρι του Γιώργου Λημνιάτη ξεχώρισαν οι Κόφι (19), Κάρμπερι (14), Πάτον (11), Έντι (12), Πάπας (7).

Το ματς του τίτλου, πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της χρονιάς, έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής στις 8.30 μμ., ενώ θα προηγηθεί (17.15) ο μικρός τελικός ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Άρη.

Νωρίτερα, στον πρώτο ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 81-68, με 16 πόντους του Ναν, 11 του Καλαϊτζάκη και 9 του Σλούκα. Δεν έπαιξαν οι Οσμάν, Μπράουν.

 

Διαβάστε επίσης

Θρίλερ με τον θάνατο του Νασράλα: Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, λένε Ισραηλινά ΜΜΕ – Διαψεύδει η οργάνωση (Photos-Videos)

Το Documento αποκαλύπτει: Δωμάτιο θανάτου χωρίς κάμερες στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παντελεήμονα

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Ο διοικητής ομολόγησε πως ο 38χρονος Πακιστανός δεν κρατήθηκε ποτέ μαζί με άλλους

ΟΗΕ: Δεκάδες έφυγαν από την αίθουσα μόλις ο Νετανιάχου ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του (Video)

Βουλή: Αναφορά Στύλιου σε Γεωργιάδη για την «τραγική υποστελέχωση» του νοσοκομείου Άρτας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter