Στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός, 2-2 με την Σλόβαν

Στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός, 2-2 με την Σλόβαν

Ο Ολυμπιακός σφράγισε την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αποσπώντας ισοπαλία εκτός έδρας από την Σλόβαν Μπρατισλάβας (2-2). Οι πρωταθλητές Ελλάδας έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 25’, καθώς αποβλήθηκε ο Ντε Μάρκο, προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε μία δεύτερη νίκη. Ωστόσο προκρίθηκαν με σύνολο τερμάτων 5-2.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι ερυθρόλευκοι έκαναν αρκετά και αβίαστα λάθη και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 14’. Ο Σισέ έχασε τον Χέντι και στη συνέχεια προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του, αλλά ο παίκτης της Σλόβαν, βγήκε φάτσα με τον Βάτσλικ. Σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι.

Στο 25’ η Σλόβαν έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ντε Μάρκο για σκληρό φάουλ Μ. Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα άρχισε να πιέζει. Στο 31’ ο Βαλμπουενά έχασε μεγάλη ευκαιρία και δύο λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Γάλλος σέντραρε από αριστερά και ο Ελ Αραμπί με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Το 1-1 έγινε στο 41’. Ο Ζμίρχαλ ξεχάστηκε από τον Λαλά, έκανε γύρισμα για τον Χέντι που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Οι Πειραιώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στο 54’. Ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε γρήγορα φάουλ με πάσα και ο Ονιεκούρου βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και πλάσαρε εύστοχα (1-2).

Στο 59’ ο Ελ Αραμπί έχασε μοναδική ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Δεν την εκμεταλλεύτηκε και στο 62’ η Σλόβαν ισοφάρισε με τον Γκριν (2-2).

Ο Γερμανός διαιτητής Ντενίζ Αϊτεκίν έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μ. Καμαρά, Βρουσάι, Μπουχαλάκη.

Σλόβαν (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Ντε Μάρκο, Μποζίκοφ, Κασιά, Πάουσεκ (85’ Κρίζαν), Κανκάβα, Γκριν (85’ Χρντσαρ), Ζμίρχαλ, Βάις (79’ Στρέλετς), Τσάβριτς, Χέντι (79’ Ντράζιτς).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (72’ Κουντέ), Μ. Καμαρά (37’ Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά (60’ Λόπες), Ονιεκούρου (72’ Βρουσάι), Α. Καμαρά, Ελ Αραμπί (72’ Χασάν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter