Στον «μαγικό κόσμο» του Βορίδη όλα «βαίνουν καλώς»

Στον «μαγικό κόσμο» του Βορίδη όλα «βαίνουν καλώς»

Μία «μαγική εικόνα» επιχείρησε να παρουσιάσει ο Μάκης Βορίδης, την ώρα που ακόμη και μέσα στην γαλάζια ΚΟ δεκάδες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος θεωρούν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά με την ακρίβεια, την φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα ζητήματα της ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο Mega ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι έχουμε προχωρήσει «σε πολιτικές που έχουν φέρει αποτέλεσμα, καθώς από το 2019 έχει γίνει αύξηση στον κατώτατο μισθό κατά 30%. Βέβαια, όταν ρωτήθηκε για την τεράστια ακρίβεια που απορροφά την όποια αύξηση, ο Μάκης Βορίδης είπε ότι «η ακρίβεια ξέφυγε στον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα» συμπληρώνοντας ότι «στην αγοραστική δύναμη είμαστε πάνω από 9 χώρες της ΕΕ». Παράλληλα, σε ότι αφορά τις τιμές των βασικών προϊόντων είπε ότι «υπάρχει αποκλιμάκωση τους τελευταίους 4 μήνες».

Ο υπουργός Επικρατείας παρουσιάζει μία «μαγική εικόνα» την οποία οι πολίτες όμως δεν βλέπουν στην καθημερινότητά τους, καθώς όπως αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών η κοινωνία έχει γονατίσει από την ακρίβεια και είναι δυσαρεστημένη για το κυβερνητική πορεία. Σε ότι αφορά το προεκλογικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, ποτέ δεν ειπώθηκε ότι τα καρτέλ θα κάνουν «πάρτι» και ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα φορολογηθούν με οριζόντιο τρόπο. Ποτέ δεν ειπώθηκε ότι ένας στους δύο πολίτες δεν θα μπορούσε να πάει έστω και για λίγες μέρες διακοπές, καλύπτοντας μία ψυχοσωματική ανάγκη. Ποτέ δεν ειπώθηκε ότι για να βγει ο μήνας θα πρέπει οι πολίτες να δίνουν αγώνα επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελέας για ξέπλυμα στο όνομα της… φιλανθρωπίας: Ερευνάται ιδρυτής ΑΜΚΕ που έπαιρνε εκατ. από ιδιώτες για να στηρίζει καρκινοπαθείς

«Η ΝΔ έρχεται αντιμέτωπη με τον κόσμο της» – «Γαλάζιοι» βουλευτές μίλησαν στο Documento

Νέος Βουτζάς: Το χρονικό της τραγωδίας με τον 35χρονο αστυνομικό που αυτοκτόνησε – Η βιντεοκλήση στην σύζυγό του

Το παρασκήνιο και οι διαφωνίες στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει η επιτροπή καταστατικού

Κέρκυρα: Η στιγμή που ανήλικος τουρίστας χωρίς δίπλωμα παρασύρει και εγκαταλείπει διανομέα (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter